Győrfi Pál tánc Szombat esti láz szóvivő újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apai örömök elé néz a Szombat Esti Láz kiesett táncosa, Győrfi Pál, immáron negyedszer - tudta meg a Life.hu.

Nagy a boldogság az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének családjában, persze nem azért, mert Pali szombaton kiesett a műsorból. A szóvivő szinte a show kezdete óta tudja, hogy bővülni fog a családja, és erről először a Life. hu-nak beszélt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Győrfi Pál felesége Adrien és nagyfia Dani minden szombaton az első sorban lévő asztalnál figyelték a szóvivő táncos produkcióit. A közvetlen családtagok közül ketten voltak jelen, de ők már tudták, hogy hárman izgulnak közvetlenül a színpad mellett az édesapa sikeréért.
"Már az elmúlt hetekben, amikor az újságírók feltették azt a kérdést, hogy a két gyereknél megállunk-e, úgy fogalmaztunk, ha a sors úgy akarja, hogy egy harmadik gyerekünk is legyen, akkor miért ne. Nem akartuk elkiabálni, sem megerősíteni és cáfolni sem az újabb gyermek érkezését, mert az a szokás, hogy amíg az első három hónapban jár a terhesség, addig nem beszélünk róla. De most már semmi okunk rá, hogy titkoljuk, hogy tovább bővül a Győrfi család.Az előző kapcsolatomból származó Győrfi Dániel már 16 éves, a feleségemtől született Ádám három és fél, Alíz másfél éves. Ahhoz képest, hogy nem nagycsaládos, hanem inkább a munkájába temetkező típus voltam nagyon örülök a következő Győrfi csemetének, nagyon várjuk és nagyon fogjuk szeretni" - árulta el a táncoslábú szóvivő.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Bikiniben feszít Zimány Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-zimany-linda-bikinire-vetkozott-debreczeni-zita-kameraja-elott.htmlTovábbi figyelmeztetések a havazás miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130325-tobb-megyeben-es-budapesten-is-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-a-havazas.htmlA semmibe ugrott fejest Adahttp://www.life.hu/legykepben/20130314-ada-az-rtl-klub-reflektoranak-musorvezetojet-aznap-hivtak-castingra-amikor.htmlSzexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.htmlA Szulák-Papp páros esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130324-ismet-szulak-andrea-es-papp-gergo-esett-ki-a-supertv2.htmlElfáradtak A Nagy Duett sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130323-lebetegedtek-a-nagy-duett-sztarjai-veszelybe-kerulhet-a-produkcio.htmlMegbüntette a gyámhatóság Kovács Lázárthttp://www.life.hu/legykepben/20130324-kovacs-lazar-mesterszakacsnak-a-gyamhatosag-dontese-szerint-havonta-latogatnia-kell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.