Tápai Szabina Kucsera Gábor sportoló terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar tovább titkolózni Kucsera Gábor. Hivatalos Facebook oldalán közzétette, hogy első gyermeküket várják párjával, a szintén sportoló Tápai Szabinával.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor, a sportolópáros másodszor futott neki kapcsolatuknak. Két év szerelem után 2009-ben szakítottak. Kucsera ezután az énekléssel és színészkedéssel próbálkozó Sári Évi oldalán kereste a boldogságot, Tápai pedig a Csillag születikben berobbant Bad Boys tánccsoport egyik tagjával járt. Miután mindkettőjük kapcsolata véget ért, tavaly nyáron ismét megpróbálták együtt, ami jól sikerült, hiszen év végén Kucsera eljegyezte Tápait.

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor
Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

"Most már elárulhatjuk: a hír igaz! Szabina és Gábor első gyermeküket várják!!! Sok boldogságot, egészséget és örök szerelmet kívánunk nekik!" - tették közzé közösségi oldalukon az örömhírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.