Kemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvi

diéta Bódi Sylvi celeb fogyókúra sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi tavaszi nagytakarításba kezdett Bódi Sylvi, aki azonban nem az otthonát, hanem a szervezetét pucolja ki teljesen - tudta meg a Life.hu.

Öthetes tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvi, aki - annak ellenére, hogy számos dologról le kell mondania - kifejezetten élvezi az "önsanyargatást".

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Úgy döntöttem, hogy egy igazi tavaszi nagytakarítást csinálok a szervezetemben. Egy orvos ismerősöm segítségét kértem, aki kidolgozta ezt a több mint egyhónapos kúrát. Nem ehetek sem cukrot, sem szénhidrátot, sem tojást, de nem is hiányzik. Meglepő módon ugyanis kicsattanok az erőtől" - árulta el a szépség, aki hozzátette, hogy a napi edzésekről sem kellett lemondania a megváltozott életmód miatt. "Ugyanúgy járok edzeni és nagyon jól bírom a terhelést. Néhány napja eljutottam a kúra azon fázisába, amikor este keserűsót kellett innom, ami a májamat teljesen kitisztította. Brutális volt, de másnap olyan energikusan ébredtem, ami engem is meglepett" - tette hozzá Sylvi.

Az egykori playmate már 18 éves kora óta egészségtudatosan él és évről évre egyre többet teszt önmagáért. "Vegetáriánus vagyok tizenöt éve, és mindig is figyeltem a táplálkozásomra. Ez a kúra most egy kicsit nagyobb önfegyelmet és napirendet követel, hiszen tartanom kell a diéta minden szabályát, de örömmel teszem, mert érzem, hogy jót tesz a szervezetemnek."

Kitolásból született, sikertörténet lett belőlehttp://www.life.hu/legykepben/20130529-kitolasbol-szuletett-sikertortenet-lett-belole.htmlLeveteti ikrei őssejtjeit az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-kozma-orsi-enekesno-leveteti-szuletendo-ikrei-koldokzsinorveret.htmlKisfia született a magyar rockernekhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-tankcsapda-egyuttes-gitarosanak-sidinek-kisfia-szuletett-gabor.htmlLeveteti ikrei őssejtjeit az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-kozma-orsi-enekesno-leveteti-szuletendo-ikrei-koldokzsinorveret.htmlKisfia született a magyar rockernekhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-tankcsapda-egyuttes-gitarosanak-sidinek-kisfia-szuletett-gabor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.