Britains Got Talent siker sztárok Attraction
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikert aratva bejutott a Britain's got talent tehetségkutató műsor döntőjébe az Attraction. A magyar táncosok különleges árnyéktánckoreográfiája ismét megríkatta a zsűrit. A fogadó irodák szerint a végső győzelemre is esélyesek.
Ahogy azt a Life.hu megírta, a magyarok különleges produkciójára már az első bemutatkozásukkor felfigyelt nem csak Nagy Britannia, de az egész világ. Több millióan osztották meg a róluk készült videót. A táncosok bejutottak a Britain's got talent középdöntőjébe, tegnap este pedig már a döntőbe verekedték magukat, ahol jövő hét szombaton a 10 legnépszerűbb produkció közül választják ki a győztest.
Kurcz Szandi hatalmasat énekelthttp://www.life.hu/legykepben/20130601-kurcz-szandi-adta-elo-a-neoton-familia-nyar-van-cimu.htmlFélpucér nők támadtak Heidi Klumra (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130601-felpucer-nok-tamadtak-heidi-klumra-a-topmodell-leszek-verseny-elo.htmlAz ágyába is beengedi új kedvenceit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-ket-maltai-selyemkutyanak-lett-a.htmlEmberéleteket követelt az újabb oklahomai tornádóhttp://www.life.hu/legykepben/20130601-ujabb-tornado-alakult-ki-oklahoma-city-kornyeken-tobb-halott.htmlFérfiakra specializálódott Papp Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-papp-gergo-pimasz-ur-a-csupa-no-kiallitason-a-pasimegorzoben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.