terhesség kisfiú szoptatás VV Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hete adott életet kisfiának, Kristófnak az egykori villalakó, dr. Dadi Eszter. Boldog, kiegyensúlyozott anyuka lett a valóságshowban még temperamentumos, szókimondó ügyvédnőből, aki most minden percét kisfiának szenteli.

"A fiatalúr diktálja a napirendet a családjának. Csak pozitív dolgokat tudok mondani, annak ellenére, hogy alig alszom és gyakran fáradt vagyok. Szoptatom a kisfiamat, aki igény szerint van etetve és elég falánk. Sokat eszik, néha még egy kis tápszert is kap kiegészítőként, de szerencsére nem hasfájós. Nagyon nehéz vele, sok türelmet és erőt kíván, kétszer kelek fel éjszaka hozzá. Most hathetes, nagyon szeret levegőzni, hatalmasakat sétálunk, sokszor együtt az egész család. Jól bírom, ha jobban elfáradok, akkor szólok az apukájának, hogy többet segítsen. Nincs a férjemen kívül segítségem, mindennel egyedül birkózom meg. Anyukám volt itt pár hétig, ő most ingázik a főváros és Dunaföldvár között" - mesélt az első kisfiával töltött hetekről Eszter, aki nem hagyja el magát, és nem lett slampos kismama.

Forrás: Dadi Eszter, Eszter fotó: Szabó Balázs/Life.hu,
Forrás: Dadi Eszter, Eszter fotó: Szabó Balázs/Life.hu,

VV Eszter a ValóVilág műsorban és tündéri kisfia, Kristóf

"Igyekszem csinos feleség maradni, amikor elmegyünk valahová, akkor magas sarkú cipőt húzok. Tíznapos volt a baba, amikor először étterembe vittük, jó volt szép ruhában kimozdulni otthonról. De ami nagyon meglepő az az, hogy 10 kilóval karcsúbb vagyok, mint a terhességem előtt. A szoptatás, a baba körüli teendők alaposan lefogyasztottak" - osztotta meg velünk Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.