Justin Timberlake nem bírja régi külsejét

jóképű gyerekkori fotó utálat Justin Timberlake énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, de igaz. Justin Timberlake, a nők egyik kedvenc énekese utálja régi külsejét.

Az énekes úgy véli, annyira rosszul nézett ki tizen- és huszonéves korában, hogy szégyelli azokat a fotókat és felvételeket, amiken akkor szerepelt. Justin családja kiakadt azon, amikor visszavitte nekik a gyerekkori képeit, és legszívesebben az egész internetet újraírná, és eltakarítaná róla a régi fotóit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nem értem, hogy a rajongó lányok mit ettek rajtam annak idején. Tudom, akkor ez volt a divat, de valaki szólhatott volna, hogy "Justin, nézz már tükörbe!" - mondta az énekes a Late Night talkshow-ban, ahol még azt is elárulta, hogy a felesége, Jessica Biel gyakran szokott azzal viccelődni, hogy váratlan helyzetben előhúz egy régi képet, és az orra alá dugja.

Fater, kezdünk! Apák és fiúk a filmvásznonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130613-will-smith-es-jaden-smith-legujabb-filmje-a-fold-utan.htmlKorábban szülte meg gyermekét Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130615-kislanya-szuletett-kim-kardashiannak-es-kanye-west-rappernek-5-hettel.htmlLekapta melltartóját a sorozatsztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130612-lifenight-felmeztelen-pozol-egy-magazinban-a-towie-sorozat-sztarja-lucy.htmlRandid van? Tedd el a telefonod!http://www.life.hu/szeress/20130612-lifenight-tonkreteheti-a-randit-a-szem-elott-hagyott-mobiltelefon.htmlCsontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.html6 bombabiztos trükk a ragyogó hajkoronáérthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-hajapolas-es-frizura-6-bombabiztos-trukk-a-ragyogo-hajkoronaert.htmlÚjabb sztár szabadult meg hosszú sörényétőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130613-jennifer-connelly-szineszno-rovid-sportos-frizurara-cserelte-hosszu-hajat.htmlSztársmink: Ragyogj úgy, mint Cameron Diaz!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130612-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-cameron-diaz.htmlJustin Timberlake nem emlékszik a múltjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130401-justin-timberlake-enekes-elvesztette-emlekeit-annyi-tudatmodositot-fogyasztorr-fiatalabb-koraban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.