R.Kárpáti Péter korona szépségkirálynő Kárpáti Rebeka érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem élvezi a szépségkirálynőséggel járó felhajtást a szombat este Miss Universe Hungarynek koronázott Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter színész lánya, és azt sem érzékeli, hogy sokan bundát kiáltanak a háta mögött.

Rebeka este még részt vett a királynőválasztás utáni partin, majd hajnalban hazament a szülői házba. Nem sokat tudott aludni szombat éjjel és vasárnap sem pihent, de nem azért, mert a sikerét ünnepelteti. Néha büszkén rápillantott szobája újdonsült díszére, a koronájára, majd a következő pillanatban tankönyve fölé görnyedt. Hétfőn két tantárgyból, magyarból és történelemből érettségizik.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Rebeka bezárkózott a szobájába és csak tanul és tanul. Nincs ideje a szépségkirálynő választás-visszhangjával foglalkozni. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, irigy emberek pedig mindig is voltak és vannak - ezt már csak a maroknyi fikázó kommentelő miatt mondom. Néha megmosolyogtatnak, mikor feltételezik, hogy egy magyar színésznek - nevezetesen nekem - bármi beleszólása lehetne egy világverseny magyar részversenye eredményének módosításába. Az pedig kifejezetten botor gondolkodásra vall, hogy azért ne induljon valaki egy versenyen, mert történetesen ismert ember az egyik szülője" - magyarázta az édesapa, R. Kárpáti Péter.
"A protekciót szívből utálom. Sohasem tudtam, hogy kivel kell együtt bulizni, hogy jó állásokat kapjak, de ez soha nem is érdekelt. A pénzen vett presztízs szánalmas dolog, számomra az egyedüli járható út, ha valaki saját képessége vagy tehetsége miatt ér el valamit az életben" - fejtette ki a színész a véleményét a Life.hu-nak.

Kipakol a közönségdíjas szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-kocsis-korinna-miss-world-hungary-2013-kozonsegdijas-szepsegkiralyno-kipakol.htmlCsonka Pici régi elv alapján öltözködikhttp://www.life.hu/legykepben/20130606-csonka-andras-szinesz-regi-elv-alapjan-oltozik-ket-par-markas.htmlSzépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130622-miss-universe-hungary-cimet-nyert-karpati-rebeka-r-karpati-peter.htmlNem kellett a korona Kocsis Korinnánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-nem-vette-at-a-koronat-kocsis-korinna-a-tv2-a.htmlBedrogozva állt a kamera elé Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-bedrogozva-allt-a-kamera-ele-justin-bieber-enekes-aki-nem.htmlÖnéletrajzokat küldözget Csomor Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-csomor-csilla-baratok-kozt-egykori-szinesze-golfozik-es-vitorlazik-a.htmlA hőség után jönnek a heves zivatarokhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-eszakkeleten-mar-masodfoku-riasztasokat-adott-ki-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.