Oprah Winfrey lista híresség Steven Spielberg befolyás Forbes Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint Oprah Winfrey lett a legbefolyásosabb celeb a Forbes listáján.

Oprah Winfrey visszanyerte a koronát: két év után ismét ő vezeti a Forbes magazin legbefolyásosabb hírességek listáját. Az egykori talkshow-háziasszony már ötödik alkalommal tör az élre az illusztris jegyzékben. Jennifer Lopez, aki a tavalyi lista élén állt, most visszaesett a 12. helyre - írja a Reuters.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Oprah Winfrey

Lady Gaga sem panaszkodhat a második helyével, akit a filmrendező és producer Steven Spielberg követ. Íme a további rangsor: Beyoncé, Madonna, Taylor Swift, Jon Bon Jovi, Roger Federer, Justin Bieber és végül Ellen DeGeneres.

2012 júniusától idén nyárig Oprah 77 millió dollárt keresett. Madonna jóval többet zsebelt be: összesen 125 millió dollár volt a bevétele, de a Forbes szerint Winfrey-t hollywoodi pozíciója, valamint a nyomtatott sajtóban, a televízióban és a közösségi médiában elfoglalt helye teszi mégis a toplista csúcsára. Lady Gaga pedig 80 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben.

Kitálalt a háttérbe húzódott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-szabo-eszter-a-megasztar-3ban-feltunt-enekesno-blogjaban-kitalalt.htmlKorinna személyisége nem elég királynői?http://www.life.hu/legykepben/20130624-kocsis-korinna-2013as-miss-world-hungary-szepsegverseny-kozonsegdijasanak-szemelyisege-nem.htmlMÁZS az év férfi főszereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130625-meszaros-arpad-zsolt-az-ev-ferfi-foszereploje.htmlHivatalos: szakított Lola és Brasch Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130626-szakitott-lola-enekesno-es-brasch-bence-a-csillag-szuletik-felfedezettje.htmlBalesetet szenvedett Gérard Depardieuhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gerard-depardieu-francia-filmszineszt-autobaleset-erte-moszkvaban-meguszta-karcolasokkal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.