Öngyilkos lett az Indul a bakterház főhőse - Megszólal Haumann Péter

halál színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját kezével vetett véget életének Olvasztó Imre, az Indul a bakterház című nagysikerű vígjáték egykori Regős Bendegúza. A Life.hu-nak megszólalt a film egyik sztárja, Haumann Péter.

A rendőrök szombat reggel Fót és Csomád közt bukkantak a halott férfi testére, aki önkezével vetett véget életének. Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.Olvasztó Imre gyermekszínészként vált országosan ismertté, de felnőve végül nem lett belőle színész. A nyomdaiparban helyezkedett el, négy gyermeke született. 47 évesen hunyt el - tudta meg a Borsonline. Olvasztó Imre állami gondozott volt, nem ismerte szüleit, mégis felnőttkorára sikerült boldog családi környezetet kialakítania, erre volt életében a legbüszkébb. Felröppentek hírek, hogy Olvasztó Imrének a családi élete volt válságban, de hogy pontosan, mi okozta a tragédiát, sem a rokonok, sem a család nem tudta megmondani - derült ki az Origo összeállításából.

A gyászhír megdöbbentette a közvéleményt és még a sztárokat is

"35 évvel ezelőtti történet, olvastam, nem tudok mit mondani"- kommentálta a szomorú hírt Haumann Péter, aki szintén szerepelt a legendás filmben. Növényi Norbert a legnagyobb közösségi oldalon döbbenettel és szenvedélyesen reagált a történtekre. "Magyarázza meg nekem valaki legyen szíves, miért a jók, a tehetségesek mennek el!"- írta a sportoló-színész.

A rajongókat is megdöbbentette az egykori gyermekszínész öngyilkosságának híre. A Life.hu Facebook oldalán egymást érik a részvéttel teli üzenetek, a legtöbb olvasónk értetlenségének ad hangot. "Ó Istenem Ő volt a legjobb az Indul a bakterház című filmben. Nyugodjon békében!"- írja az egyik hozzászóló. "Megdöbbentett a hír! Örök kedvenc!"- tette hozzá valaki más."Jajj Istenem! Nagyon sajnálom! De miért?? Hát, felesége, gyerekei, családja volt"- értetlenkedik más.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!





Nézd meg az Indul a bakterház legemlékezetesebb jeleneteit itt:

Szokatlan módon lazul Danny Bluehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-danny-blue-illuzionista-nem-iszik-alkoholt.htmlMagyar lány a hónap netes szépe az amerikai Playboybanhttp://www.life.hu/legykepben/20130712-amina-malakova-a-cimlaplany-versenyzoje-az-amerikai-playboyban-julius-honap.htmlCsalók próbálják lehúzni a humoristáthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-ihos-jozsef-humoristat-kato-neni-megszemelyesitojet-csalok-probaljak-atverni.htmlKirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.htmlGepárd támadott rá Adam Sandlerrehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-adam-sandler-amerikai-filmszineszre-ratamadott-egy-gepard.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.