alkoholfüggőség VV Éva depresszió rehabilitáció Való Világ valóságshow-sztár kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önszántából bevonult a rehabra függőségét, azaz alkoholizmusát kezeltetni VV Éva. A botrányhősnő titkolni szerette volna kezelését, de miután többen tudomást szereztek róla, így lelőtték a nagy meglepetést.

A közösségi oldalán pár mondatban megosztotta gondolatait a vele szimpatizálókkal VV Éva, aki igyekezett titokban tartani kezelését. A botrányhősnő állítólag már hat napja kezelteti magát, a Life.hu munkatársa a Balaton Soundon csütörtökön éjfélkor látta utoljára őt a bejárat mellett. Nem volt egyedül, a hírhedtté vált szomszédjával, az idősödő úrral, Tiborral igyekeztek belépőt szerezni.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Igen, próbáltam eltitkolni, hogy önszántamból jelentkeztem a függőségem, illetve a pánikbetegségem kezelésére, ami 6. napja tart. Gondoltam, ezt a hírt akkor jelentem be, amikor a rehabilitációm a végére ért. (...) Szóval köszönöm mindenkinek, akik eddig is nyomon követték az oldalam, a javulás útjára tértem, szeretnék teljes életet élni, nem pedig csak létezni! Ehhez meg kellett hozzam ezt a döntést, amit cseppet sem bánok, és nem is szégyellem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.