személyiség Várkonyi Andrea műsorvezető hasonlóság kislány Bochkor Gábor humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós műsorvezető hatesztendős kislánya nemcsak külsőleg, hanem személyiségében is kezd hasonlítani ismert apukájára.

"Hihetetlen, hogy Nóri hogyan képes érvelni" - mondta mosolyogva Gábor, Várkonyi Andrea élettársa. "Demokratikus családban élünk, ha Andival valamihez nem járulunk hozzá, elmagyarázzuk neki az indokainkat. Ily módon Nóri a nemleges döntést is elfogadja, mert sok igent kap, de most már olyan logikusan érvel, hogy néha felteszem mind a két kezem. Nagyon rafkós, és kezd előbuggyanni belőle a cinikus humor. Tiszta apja" - mondhatnánk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Otthon szoktam olyat mondani Andinak némi iróniával, hogy: 'Fantasztikus vagy! Ne változtass semmin!' Andi erre vevő, de meglepődött, amikor nemrég Nórival fürödtem a kerti medencében, ő pedig tett-vett a teraszon, amelynek a végén a leandert visszarakta oda, ahol volt. Erre Nóri: 'Anya, zseniális vagy! A régi helyére?' Hát, vinnyogtunk a röhögéstől. Nagyon sokat nevetünk" - fogalmazott az exrádiós, aki a kondíciójára sem panaszkodhat.

"Annyira azért vagyok hiú, hogy ne akarjak úgy kinézni, mint sok korombéli, főleg strandszezonban. Andi hetente kétszer jár egy személyi edzőhöz, és engem is el szokott vinni magával" - mesélt magánéletéről a Blikknek Bocsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.