Éjjel nappal Budapest randi sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 50 év körüli, gazdag üzletemberrel randizik Rita. A lány nagyon élvezi, hogy végre egy komoly férfi lesi minden kívánságát - tudta meg a Life.hu.

A vékony, szőke lány egy wellnesshotelben ismerkedett meg Endrével, aki rögtön vacsorázni vitte a saját éttermébe, de nem ezzel vette le a lábáról a lányt.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

"Endre egy igazi úriember, amikor először megcsókolt, azonnal éreztem, hogy nem az a fontos a számára, hogy rögtön ágyba vigyen. Mostanában nem nagyon találkoztam ilyen férfival, úgyhogy remélem, jól alakul majd a kapcsolat kettőnk között. Úgy gondolom, egy idősebb férfi sokkal jobban megbecsüli a nőket, mint a fiatalabb korosztályba tartozó fiúk. Ők sokszor a nőket csak játékszernek tekintik" - mesélte a törődésre vágyó lány.

Inkognitóban nyaralt Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130821-muri-eniko-magyar-enekesno-az-xfaktor-egykori-sztarja-inkognitoban-nyaralt.htmlDukai Reginát a hátára varrta édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-dukai-regina-enekesnomodell-arcat-a-hatara-tetovaltatta-edesapja.htmlSzabó Zsófi búcsúzik a hamvas lelkű jó kislánytólhttp://www.life.hu/legykepben/20130821-szabo-zsofi-karaktere-betty-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban-teljesen.htmlCsodálatosan szép menyasszony volt Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-palacsik-timea-csodalatosan-szep-menyasszony-volt.htmlMiamiban nyaral Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gombos-edina-magyar-musorvezeto-ferje-csaladjaval-nyaral-miamiban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.