VV Éva alkoholizmus szerelem Baukó Éva sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kikosarazta MC Hawert a ValóVilág botrányos életű sztárja.

Baukó Éva és MC Hawer, alias Koczka Géza, a mulatós zene sztárja ugyanazon kórház addiktológiai osztályán feküdtek, hogy megküzdjenek alkoholizmusukkal. Hawernek már régóta tetszett a ValóVilág egykori sztárja, és meg is környékezte őt, de Évának nem kellett a zenész.

Fotó: Mudra László/Life.hu, TV2
Fotó: Mudra László/Life.hu, TV2

"Kedves volt velem és őszinte, annyira jó érzés volt beszélgetni vele. De határozottan éreztem, nem vagyok rá hatással mint férfi, szóval azonnal behúztam a kéziféket. Mondjuk eléggé leharcolt állapotban voltam, nem néztem ki valami jól, meg nem is vagyok az a csajozós típus. Én benne lennék bármiben, akár még egy párkapcsolatban is, attól viszint tartok, hogy ez plátói szerelem marad" - mondta a Blikknek MC Hawer. "Nem is tudom, mit mondjak. Nem éreztem rajta a rajongást, mikor beszélgettünk. Bátor dolog ez tőle, hogy bevallja, ám valóban nem jön be nekem" - erősítette meg a férfi érzését VV Éva is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.