fotózás smink nélkül SP Éder Krisztián zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél éve már nem foglalkozik zenével SP, inkább a gyönyörű nőkre koncentrál. Őket viszont natúran szereti - tudta meg a Life.hu.

Éder Krisztián egyelőre nem tervezi, hogy az előadói oldalát újból előtérbe helyezi, inkább a fotózásra koncentrál.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Jelenleg nem érzek olyan irányú ambíciót magamban, hogy a zenei, pontosabban az előadói oldalammal foglalkozzak. Persze vannak kilátásban különböző projektek és zenei produceri munkák, de elsősorban a vizuális kommunikációra koncentrálok. Aktuális sorozatom, a No make up egy smink nélküli, natúr portrésorozat, melynek szereplői többnyire olyan modellek, színészek, akiket általában stylingolt, sminkelt anyagokban láthatnak az emberek. Tóth Bori és Hajdú Niki után Mihalik Enikőről csináltam a legutóbbi anyagot, a következő sorozat pedig Trokán Nóráról fog készülni. Ezek a nők mindenféle körítés nélkül, reggel is ugyanolyan gyönyörűek, mint a magazinok címlapján. Azt gondolom, hogy minden szempontból egy érdekes, hiteles és őszinte sorozatról van szó, ami közel áll hozzám" - mesélt munkájáról Éder Krisztián.

Fotó: Éder Krisztián
Fotó: Éder Krisztián

A képen Hajdú Niki. Kattints a többi fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.