sztárpár TV2 Tereh István Liptai Claudia Bálint Antónia sértett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia a TV2 csütörtök este induló Mr és Mrs - A Sztárpár-show című műsorának felvételén vérig sértette Bálint Antóniát és párját, Tereh Istvánt.

Antónia és párja szívesen vállalták, hogy a showban próbára teszik kapcsolatukat, de ami az élő felvételen történt arra nem számítottak. Toncsi a stúdióban végig türtőztette magát Claudia szarkasztikus, cinikus megjegyzéseit hallva, de voltak pontok, amikor elszakadt nála a cérna - tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Jé, ti tényleg együtt vagytok..." - hangzott el a meglepettnek tűnő mondat Liptai szájából az egyik jelenet felvételén, miután Toncsi egy gyerekkori sztorit mesélt el párjáról, majd nem sokkal később egy pakolós feladatnál Liptai ismét támadásba lendült
"Hát, együtt élni nem tudnak, de pakolni igen, amikor elmész tőle, arra nagyon jó lesz" - jegyezte meg. Toncsi nem értette, egyáltalán miért merült fel egyáltalán kérdésként az, hogy együtt vannak-e, vagy nem.
"Ha nem lennénk együtt, nem mentünk volna el egy ilyen show-ba játszani" - mondta határozottan Toncsi, majd hozzátette: számított ugyan Claudia kemény poénjaira, de egy idő után kezdte magát kellemetlenül érezni.

Se vele-se nélküle kapcsolatban él Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/legykepben/20130911-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanakenekesnoje-a-viasat3-szerelem-a-lathataron.htmlElhunyt a világbajnok magyar birkózóhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-gurics-gyorgy-olimpiai-bronzermes-vilagbajnok-birkozo-84-eves-koraban-elhunyt.htmlFloridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.htmlSoma csak boldog bocit eszikhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-soma-csak-boldog-bocit-eszik-a-hal-a-tortanban.htmlNem talál párra az ismert stylisthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-lakatos-mark-stylist-szerelmi-elete-nem-lezetik.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.