Házhoz jöttek a pofonért az X-Faktor jelentkezői

Tóth Gabi Szikora Róbert X-Faktor Alföldi Róbert tehetségkutató Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többek között "nagy visszatérőkkel" szórakoztatta a nézőket az X-Faktor második adása. Akik azonban a tavalyi zsűrinek nem feleltek meg, azok idén is feleslegesen próbálkoztak.

Nem gyenge produkcióval kezdett a ma esti tehetségkutató. Hegyi Ákos önmarketingje kiverte a mentoroknál a biztosítékot, de adtak neki még egy esélyt. Tóth Gabi arra hívta fel a fiú figyelmét, hogy a kevesebb több, Geszti Péter szerint pedig idegesítő volt a srác. "Biztos vagyok benne, hogy te jobban érezted magad, mint mi. Kapufa volt" - kommentálta Szikora Róbert, akinek az előző adásban egyik rajongója énekelt.

Keményen leszavazták az Originality duót, a produkcióból éppen az eredetiség hiányzott és Kocsis Alexnek is csak a nevében találtak x-et a mentorok. A Celine Dion-slágert előadó Pál Timi az időnként könnyező Alföldi Róbert jó tanácsával mehetett haza: "Ha szereted Celine Diont, akkor inkább csak hallgasd" - javasolta a rendező. "A kiskutyám ilyen hangon szokott ugatni, amikor feldönti a szél a ruhaszárítómat" - egészítette ki Gabi a kritikát. Füleki Dávid sem sikerélménnyel távozott. A Honfoglalásból előadott dalán "táncprodukciója" sem segített.

A mentorok már Kiss Alexandra színpadralépésekor röhögőgörcsöt kaptak, a Zséda-szám hallatán pedig méginkább folyt a könny a szemükből: ezúttal nem a meghatottságtól. A 25 éves dr. Sárkány Gergely édesanyjával érkezett a meghallgatásra. A fiúnak a mama a legnagyobb és úgy tűnik egyetlen rajongója. Gergő hiába járt énektanárhoz, a mentorok arra biztatták, maradjon a jogászpályán. Gergő mamája felháborodva kommentálta az elutasítást, úgy vélte, igazságtalan, hogy végig sem hagyták énekelni a dalt.


A tavalyi elutasítás után jött vissza Tóth Viktor is. "Minden hangra emlékszem tavalyról is" - kuncogott Geszti. "Ki lakik benned, aki énekelni akar, ez tavaly is KO volt, meg most is" - tette hozzá. Hasonlóan járt Takács Gergely is: neki sem sikerült idén sem a mentorok szívébe lopnia magát. Újrapróbálkoztak a tavaly felsült Párduc-lányok is. Az anya-lánya duó sértődötten szögezte le, többet biztosan nem jelentkeznek az X-Faktorba.

Lenyűgözte a mentorokat 15 éve együtt zenélő Fat Phoenix. A közönség állva tapsolt. "Fényévekkel jobban tetszett, mint amit eddig láttam itt zenekart" - értékelt Geszti. "Tökéletes, kiművelt volt" - tette hozzá Szikora Robi, az alaposan megváltozott Tóth Gabi pedig megjegyezte, nem csak zseniális előadókat, de jó pasikat is látott a színpadon.

A 16 éves Arnold alig várta, hogy betöltse a 16. életévét, nem hiába. Produkcióját egyenesen fantasztikusnak találták. Saját maga készítette sárkányjelmezben állt színpadra Majoros Tünde Zsuzsanna. A fiatal lányt a mentorok édesnek, varázsos és csilingelő hangúnak vélték és tovább is juttatták. Hatalmas sikere volt Tóth Marcellnek is. Gabi kijelentette, a fiúnak "rádióbarát" hangja van, amit egész nap hallgatna. Ismert arcot is láthattunk a X-Faktor ma esti adásában. A 2011-es Csillag születikben feltűnt harmonikás Szabó Ádám ezúttal énekesként is megállta a helyét.

FitBalance sajtótájékoztató sztárokkalhttp://www.life.hu/life/galeria/20130912-fitbalance-sajtotajekoztato-sztarokkal.htmlVálásáról vallott Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/20130913-nacsa-oliver-humoristanak-jot-tett-valasa-felesegetol-zsuzsitol.htmlEzért nem vállal babát Tímea és Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20130913-palacsik-timea-es-andy-vajna-gyerekvallalas.htmlTovábbmenet nincs: de szeptember 30-ig nincs megálláshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130910-tovabbmenet-nincs-de-szeptember-30-ig-nincs-megallas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.