konzultáció toka Alberto Contador plasztikai sebész Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető eredetileg férjét kísérte el plasztikai sebészhez, de végül ő is beült a szakember székébe.

Egyszerre plasztikáztat Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda - tudta meg a Blikk. Edina a lapnak a következőt mesélte: "A férjem a minap azzal állt elő, hogy szeretné megműttetni a 'tökét'. Teljesen ledöbbentem, megnyugtattam, hogy az égvilágon semmi gond nincs vele. Szerencsére kiderült, hogy a 'tokájára' gondolt, csak gyakran keveri még össze az ékezetes magyar betűket."

Forrás: Gombos Edina
Forrás: Gombos Edina

"Megkért, hogy hívjam fel a plasztikai sebész ismerősömet, Rozsos Tamást, és menjük el hozzá konzultációra. A doktor elmondta, hogy a tokaplasztika a férfiaknál rutinműtétnek számít, így nincs mitől félni" - mondta Edina, aki hirtelen a doktor székében találta magát, aki segített eltüntetni a szemöldöke közötti mimikai ráncot. "Korábban soha nem vállalkoztam szépészeti beavatkozásra, de mivel ez a ránc már zavart, úgy gondoltam, megoldást találhatnánk rá. Kértem a sebészt, hogy valamilyen természetes anyaggal töltse fel a kényes területet. Nem botoxkezelésen voltam, hanem hyaluronsavat fecskendeztek a bőröm alá, ez alapvetően egy ráncmegelőző kozmetikai kezelés. Nem fájt, olyan volt, mint egy szúnyogcsípés, és nagyon látványos a végeredmény" - árulta el a műsorvezető.

Floridában nyaralt Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-gombos-edina-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-floridaban-nyaralt-albertoval-es.htmlMiamiban nyaral Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130820-gombos-edina-magyar-musorvezeto-ferje-csaladjaval-nyaral-miamiban.htmlTestvérre vágyik Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-gombos-edina-a-tv2-musorvezetojenek-kislanya-testverre-vagyik.htmlPróbára tette férjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130625-gombos-edina-kivalo-haziasszony-megis-majdnem-megmergezte-ferjet-albertot.htmlGombos Edina végre megmutatta férjének Amerikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130130-gombos-edina-az-aktiv-musorvezetoje-ferjevel-a-kubai-szarmazasu-albertoval.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.