Jóban Rosszban TV2 sorozat kóma Liptai Claudia visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-műsorvezető szerdától újra forgat a Jóban Rosszban című sorozatban - tudta meg a Blikk. Eddig szerepe szerint kómában volt.

Liptai Claudia visszatér a Jóban Rosszban sorozatba. Nyáron pihent, most viszont nagy lelkesedéssel kapcsolódott be Csillagkút életébe. Clau Zámori Alexa doktornőt alakítja, aki autóbalesetet szenvedett és kómába esett. A sorozat alkotói úgy rendezték a sorsát, hogy bármikor visszahozható legyen: Svájcba küldték egy magánklinikára. Most viszont magához tér.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Claudia, akire a való életben nemrég rátalált a szerelem, a lapnak bevallotta, nagyon hiányzott neki a napi munka. "Amióta nem szerepeltem a sorozatban, többször szóba került, hogy visszatérjek, de eddig nem éreztem elérkezettnek az időt. Szeretem a kollégáimat, a forgatást a Csillagvirág Klinikán."

A Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás reménykedik benne, hogy Claudia visszatérése tetszik majd a közönségnek. "Most ért oda a történet, hogy Alexa úgy térhet vissza, hogy kellően felforgassa egy-két ember életét. Biztos vagyok benne, hogy a nézők is szeretettel fogadják majd, hiszen rengetegen hiányolták az elmúlt hónapokban" - mondta.

Kamerák előtt jött zavarba Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20130915-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mr-es-mrseben-gesztesi-karoly.htmlLiptai Claudia bocsánatot kért Toncsitólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130912-liptai-claudia-musorvezeto-a-tv2-mokka-cimu-adasaban-kert-bocsanatot.htmlLiptai Claudia beszólt Toncsinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrs-a.htmlKereszttűzbe került Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-egy-nala-14-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlÚjra szerelmes Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130830-liptai-claudia-magyar-muorvezeto-a-tv2-sztarja-ujra-szerelmes.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.