esküvő megbánás házasság műsorvezető eljegyzés Orosz Barbara szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető megbánta, hogy véget vetett kapcsolatának, ezért most kétségbeesetten próbálja visszaszerezni egykori kedvesét.

Barbit tavaly karácsonykor jegyezte el kedvese, ami után azonnal bele is kezdett az esküvő tervezésébe, ám lagzi helyett szakítás lett a dologból. A vörös tévés már bánja döntését, és igyekszik mindent visszacsinálni. "Akkor még nem álltam készen a házasságra, ezért lett vége. Most azonban kőkeményen harcolok azért, hogy visszakapjam a párom. Már takarítok is és majdnem főzök, úgyhogy fejlődöm. Mindent megteszek, hogy újra gyűrű legyen az ujjamon" - mesélt terveiről Barbara a Mokka stúdiójában.

Fotó: Esküvő Classic Magazin/Köő Adrien
Fotó: Esküvő Classic Magazin/Köő Adrien

A műsorvezetőnek nyáron ért véget a kapcsolata ügyvéd kedvesével, dr. Pap Lajossal, aki elköltözött a műsorvezető lakásából, ahol együtt éltek.

A túlzott izgalom lehet az x-faktoros vesztehttp://www.life.hu/legykepben/20131001-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-eckert-aniko-alfoldi-robert-mentor.htmlGáspár Győző szabadlábon maradhathttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131002-gaspar-gyozo-mediaszemelyiseg-es-felesege-felfuggeszett-bortonbuntetest-kapott.htmlAnya lett a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131002-anya-lett-a-szepsegkiralyno-dobo-agi.htmlSchobert Norbert: "Sokkos állapotba kerültem"http://www.life.hu/legykepben/20131001-schobert-norbi-fitneszguru-volt-kollegajanak-feleseget-brutalisan-meggyilkoltak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.