VV Cristofel véresre verte barátnőjét

verés menyasszony eljárás bántalmazás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-hős mostani áldozata menyasszonya, Vivien, akit - a nő elmondása szerint - Cristofel véresre vert.

Aki egyszer kezet emel egy nőre, az nagy valószínűséggel máskor is megteszi. VV Cristofel menyasszonyának szó szerint a saját bőrén kellett megtapasztalnia ezt. Vivien arca csúnyán feldagadt, a füléből pedig ömlött a vér, ugyanis "szerelme" annyira megütötte, hogy beszakadt a dobhártyája - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta. A taxist nem nagyon hatotta meg a dolog. Hazaértünk, én nekiálltam enni, kiverte a kezemből az ételt, azt mondta, hogy gyűlöl engem, amiért tőlem függ, mivel én tartottam el őt és a családját is" - mesélte a lapnak a bántalmazott lány. "Azt mondta, csak a pénzemért volt velem, és most, mivel részeg, ezért kijött belőle. Én válaszoltam neki higgadtan, hogy jó, rendben van, akkor menjen el. Ekkor kezdett el ököllel ütni. Becsengettek a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott" - nyilatkozta a szerencsétlenül járt nő.

A rendőrség hivatalból eljárást indít. A VV-sztár előző barátnőjét sem kímélte: anno Veronikának is kijutott az ütlegekből, ez pedig súlyosbítja a férfi jelenlegi, agresszív cselekedetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.