Tóth Gabi X-Faktor mentor erotika Markó Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült az X-Faktor mentorának, Tóth Gabinak az új klipje. A felvétel nem is akármilyen, a fiatal énekesnő sokat megmutatott formás alakjából. 

Erotikus klipet forgatott Tóth Gabi, amelyből elsőként az RTL Klub Fókuszában láthattunk részleteket. A fiatal mentor kedvesével, a táncos Markó Róberttel szerepel a felvételen: egymásnak táncolnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


"Már korábban felmerült, hogy forgassak táncos klipet, de mindig legyintettem, hogy én meg a tánc..." - mesélte Gabi, aki igazán szexin mozgott a kamerák előtt. "A klip tulajdonképpen rólam szól. Az életemről. Benne van a tánc, az X-Faktor és Robi" - tette hozzá.

A minap merészet villantó Gabi a Fókuszban új tetoválását is megmutatta. A legújabb varrás a combján található, amelyen egy csipkés harisnyakötő és egy mikrofon látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.