X-Faktor mentorok Danics Dóra tehetségkutató műsor énekesnő műsor X-Faktor 2013 Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiváló hang, vonzó külső, intelligencia. Danics Dórában minden megvan, ami akár elég egy X-Faktor-győzelemhez is. Geszti Péter mentoráltja azonban még nem gondol erre. Kérdésünkre elmondta, hogy mindig csak a következő élő show-ra koncentrál.

Dóra már a válogatók során mesélt arról, nagyon megviselte, hogy tavaly a Mentorok Házából kellett távoznia. Azt sem tagadta, hogy segítséget vett igénybe ahhoz, hogy feldolgozza a kiesését. "Spirituális tanító segített, aki egyszerre pszichológus és hipnotizőr is, hogy feldolgozzam. Persze nem adott válaszokat a kérdéseimre, hagyta, hogy magamtól jöjjek rá a válaszokra. Ettől függetlenül a tavalyi kiesésre még mindig mumusként gondolok, idén a döntés perceiben is feljöttek az emlékek, és hol Geszti Péter, hol Malek Miklós arcát láttam magam előtt" - idézi fel Dóra. "Ha idén is elküldtek volna, harmadszor biztos nem jelentkezem, az már megalázó lett volna" - szögezte le határozottan.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kritikánkat az első élő adásról itt olvashatod el.

"Csodás a közös munka Geszti Péterrel. Nehezen nyílok meg valakinek, de őt teljesen a bizalmamba fogadtam. Rengeteget segít. Ő azt mondja, szigorú mentor, de én ezt nem így érzem, szerintem ha megfogadjuk a tanácsait, csak jól járhatunk" - osztotta meg velünk az énekesnő, akit egyáltalán nem feszélyez, ha híres édesanyja, a humorista Bach Szilvia is ott szurkol neki az élő show-ban.

Dóra arról is beszélt, hogy a Mentorok Házában miért a Radnóti-feldolgozással próbált szerencsét. "Úgy voltam vele, hogy az vagyok én, abban benne van a lelkem. Örülök, hogy az X-Faktorban ilyet is lehet, annak pedig még inkább, hogy azóta rengetegen meghallgatták és írnak nekem. Még felnőtt férfiaktól is kapok olyan üzenetet, hogy sírtak a dalon. Az élő show-ban remélem, lesz lehetőségem még hasonlóra" - folytatta Dóra, aki azt is elárulta, most még nem latolgatja az esélyeit, hogy vajon meddig juthat. "Mindig a következő produkciómra koncentrálok. Nem máshoz mérem magam, hanem ahhoz, hogy én hogyan teljesítettem a saját mércém szerint" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.