Droggal kábíthatták el Mészáros Árpád Zsoltot

parti Mészáros Árpád Zsolt drog eltűnés Operettszínház kórház fellépés kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig otthon lábadozik MÁZS, aki hétvégén kórházba került. Azóta is folynak a találgatások, mi történhetett pontosan az Operettszínház művészével.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mészáros Árpád Zsolt hétvégén kórházban töltötte az éjszakát. Akkor még megfázásról és hangszálgyulladásról szóltak a hírek. Most azonban újabb tények láttak napvilágot. Állítólag MÁZS poharába partidrogot tettek, ami teljesen kiütötte az énekest. Valószínűleg ezért nem tudott megjelenni a szombat esti fellépésén - tudta meg a Blikk.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Az Operettszínház művésze egy belvárosi bárban zárta a bulizást, ahol valaki a tudta nélkül partidrogot adott be neki, így szombat estig nem is tudott magáról semmit. Vélhetően az alkoholnak és a kábítószernek köszönhető az a sok sérülés, ami miatt ellátásra került a kórházba - írja a lap.

MÁZS azóta otthonában lábadozik. A közösségi oldalán olvasható bejegyzés szerint gyermekei adnak neki erőt. A színész nincs jól, de mindent megtesz azért, hogy mielőbb visszatérjen a színpadra. A Life.hu megkeresésére az Operettszínház sajtóosztálya úgy reagált, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a partidrogról szóló híreket. Ők továbbra is várják vissza Zsoltot, ha egészséges lesz és felépül.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.