Letiltotta az RTL Klub a Kistehén zenekart

X-Faktor Kistehén Tánczenekar RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor vasárnapi adásában a Kistehén lett volna az egyik extra produkció, ám a csatorna nem engedte mégsem adásba a zenekart. A Life.hu-nak az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter és a csapat vezetője, Kollár-Klemencz László nyilatkozott.

Kollár-Klemencz László, a Kistehén zenekar vezetője elmondta, döbbenten állnak a történtek előtt.

Forrás: Facebook/Kistehén tánczenekar
Forrás: Facebook/Kistehén tánczenekar

"A pontos okokat nem közölték velünk. A szerkesztők azzal indokolták a döntést, hogy Kolosi Péternél kiverte a biztosítékot a dal szövege. A kialakult helyzet azért volt furcsa a számunkra, mert az RTL Klub stábja választotta ki a dalt több alternatíva közül. Voltak próbák a koreográfussal, a stáb nagyon élvezte a munkát, szerették a dalt. Hetek óta dolgoztunk rajta és három kamerapróbánk is volt" - magyarázta Laci, aki egyelőre nem gondolkodott el azon, hogy egy másik dallal újra próbálkoznának a tévénél.

"Említették nekünk, hogy visszavárnak minket egy másik produkcióval. Ezt végig kell gondolnunk. Azt a kiszolgáltatott helyzetet, amit vasárnap éreztünk, nem szeretnénk újra átélni. Sok munkát tettünk ebbe a produkcióba, jó dolgot raktunk össze az RTL Klub stábjával. Majd az utolsó pillanatban ott álltunk értetlenül a kialakult helyzetben" - mondta a zenekarvezető, aki szerint ez egy izgalmas dal lett volna az X-Faktorban és egyelőre nem tud más nótában gondolkodni.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a Life.hu-nak elmondta, hogy vasárnap, amikor látták a produkciót, döntöttek úgy, hogy nem kerülhet a Kistehén adásba, ám azt hozzátette, a híresztelésekkel ellentétben nem a szöveg verte ki a biztosítékot a csatornál. "Egy másik produkcióval várjuk vissza őket" - jelentette ki a televíziós szakember.

Ezzel a dallal állt volna színpadra a Kistehén:

Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.htmlTechnikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.htmlPucérkodás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-istenes-bence-meggondolatlan-igeretet-tett-a-fat-phoenixnek-az-xfaktorban.html"Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.htmlTovább gyűrűzik az X-Faktor-botrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-facebookozok-szerint-kitervelt-fordulat-volt-az-xfaktorban-a-bytheway-es.htmlVisszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.