gyilkosság halál Michael Johnson pop Conrad Murray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban rejtegetett altatójának durva túladagolása vezetett a pop királyának halálához, Jackson magát ölte meg - állítja egy friss, exkluzív interjúban Michael Jackson orvosa, Conrad Murray, akit négy és fél évre ítéltek a sztár haláláért.

A 60 éves orvos továbbra is ártatlannak vallja magát és állítja, hogy a pop királya adagolta túl magát. Conrad Murray a Mail On Sunday-nek mesélte el MJ utolsó hónapját. Az orvos először nyilatkozik azóta, hogy kiengedték a börtönből, ahol négy és fél éves börtönbüntetésének felét kellett letöltenie.

Azon az éjjelen - meséli az exkluzív interjúban - hajnal egykor ért haza a This is it koncertsorozat próbájáról, hisztérikus hangulatban volt, könnyek között könyörgött: "kérlek, segíts, aludnom kell, aludni akarok!"

AFP

Az orvos szerint a gyógyszer 10 perc múlva hatott, Michael elaludt, az orvos további 20 percet maradt még mellette, és úgy hagyta magára, hogy minden életfunkciója jó volt.

Arról, hogy mért halt meg mégis 2009. június 25-én, órákkal azután, hogy az orvos beadta neki az átlagosnál nagyobb adag altatót, az orvos ez nyilatkozta: "biztos vagyok benne, hogy miután elaltattam, fölébredt, és a saját, rejtegetett szereihez nyúlt. Beinjekciózta magát, és olyan gyorsan tette ezt, hogy összeomlott a keringése. Nem öltem meg Jackson, ő gyógyszerfüggő volt. Michael Jackson véletlenül megölte Michael Jacksont."

Katéterezni kellett

Senkiben sem bízott Jakcson, az ágyneműje is gyakran szaglott, mert a takarítónőket sem engedte be - mondta az orvos, aki arról is vallott a személyes hangvételű, igen hosszú interjúban, hogy milyen bizalmas viszonyban volt az 50 éves sztárral. "Akarod tudni, milyen közel voltunk egymáshoz? Fogtam a péniszét, minden este, mert katéterezni kellett őt, mivel inkontinens volt éjszaka."

Conrad Murray elbicsakló hangon idézte fel az interjúban, hogy Jackson - aki egyébként rettegett attól, hogy meg fog halni - megszorította a kezét és azt monda: "már csak ti négyen maradtatok nekem: Paris, Prince, Blanket és te, dr. Conrad. Egy család voltunk úgy szerettük egymást, mint a testvérek" - olvasható a Mail On Sunday-en.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Michael Jackson emlékére flashmobozott Budapesthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-michael-jackson-szuletesnapjanak-emlekere-tartottak-flashmobot-budapesten-a-bazilikanal.htmlMichael Jackson a Cirque du Soleilbenhttp://www.life.hu/legykepben/20111005-michael-jackson-a-cirque-du-soleilben.htmlElárverezik Michael Jackson parókájáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-rekord-osszegert-arverezik-el-michael-jackson-piros-bordzsekijet-amit-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.