X-Faktor rendező pornó producer felnőttfilm énekesnő Krasznai Tünde tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tünde a legmegosztóbb személyiség az idei X-Faktor-versenyzők között. Utánajártunk, hogy miért kezdett el fiatalon a felnőttfilmek világában dolgozni és építgetve tehetségét eljutni az X-Faktor élő show-jáig.

G. Attila gyártásvezető több mint tíz éven át dolgozott neves hazai és külföldi felnőttfilmeket gyártó producerekkel, rendezőkkel. Bár már nem tevékenykedik ebben az iparágban, szívesen mesélt a Life.hu-nak arról, amit csak ő láthatott, hallhatott. Kiderült, hogy az X-Faktor mostani szériájának egyik szereplőjével, Krasznai Tündével is dolgozott együtt. Elmondása szerint a lányt már akkor jobban érdekelte az éneklés, mint a filmezés.

Forrás: RTLKLUB

"Tünde úgy került hozzánk, hogy az egyik modellem hozta el magával egy válogatásra. Teljesen kezdőként érkezett. Már akkor úgy tűnt, hogy nem igazán érdekli a felnőttfilmek világa. Nálam talán négyszer vagy ötször dolgozott" - kezdi Attila, akinek csak jó emlékei vannak Tündéről. "Mindig a zenéről beszélgettünk. Őt már akkor is az éneklés érdekelte. Angolul tanult, karaokézott, énektanárhoz járt. Az összes pénzt, amit a forgatásokon megkeresett, arra költötte, hogy a hangját, a zenei tehetségét képezze" - magyarázza a volt szervező, aki szerint Tünde a filmezés mellett jobban tudott az éneklésre koncentrálni.

"A forgatások után sokkal több ideje jutott Tündének eljárni énekórákra, mert egy hét alatt leforgattak egy egész filmet, így a hónap többi napján tudott az álmára összpontosítani. A keresetéből pedig tudta finanszírozni a tanulás költségeit. Szerintem abban az időben nem gondolta át annak a súlyát, hogy esetleg pont a karrierje beindulásánál kerül elő a múltja, ami kellemetlenségekkel járhat" - ecsetelte Attila.

A Life.huolvasóinak szavazata alapján kiderült, hogy Tünde a legkevésbé kedvelt női előadó az X-Faktor idei szériájában. A műsor közösségi oldalán is sokan támadták a lányt a múltja miatt. A gyártásvezető nem érti, mi lehet ennek az oka. Ő úgy gondolja, ha valaki tud váltani és továbblépni, azt segíteni kell. Attila a modelljeit - a felnőttfilmek világában így hívják a szereplőket (szerk.) - mindig próbálta abban segíteni, hogy a filmezés után is megtalálják a helyüket az életben. "Voltak zenészismerőseim, próbáltam segíteni Tündének. A lányom akkor egy lemezkiadóban dolgozott, őt is kértem, hogy vigye be Tünde demófelvételeit" - mesélte Attila, aki szerint a lány megnyerheti az X-Faktort.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Tünde négy éve abbahagyta a filmezést. A sajtó ugyan felkapta ezt a pornós témát, de szerintem elég tehetséges ahhoz, hogy a hangjával meghódítsa a szavazókat. Ő is akkor hagyta abba a filmezést, amikor én, megismerkedett valakivel és többet nem forgatott. Később keresett is engem, hogy tudnék-e neki valami munkát, de leszögezte, hogy nem filmez többet. Olyan állást szeretett volna, ami nincs kapcsolatban a filmezéssel" - fejtette ki Attila, aki büszke Tünde sikereire és örül, hogy valóra váltotta az álmait.

G. Attila további sztorikat osztott meg a Life.hu-val. Legközelebb a pornócastingok világáról mesél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.