duettpartner mentor kulisszatitok próba Krasznai Tünde X-Faktor 2013 Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu munkatársai az X-Faktor próbafolyamatának kellős közepébe csöppentek bele. Azt már most elárulhatjuk, hogy Krasznai Tünde és duettpartnere varázslatos produkcióval készül a szombat esti élő show-ra. Elindult a nagy X-Faktor hétvége a Life.hu-n!

Szem nem marad szárazon! Egy különleges előadó talán hazánkban legismertebb dalával áll színpadra szombaton Krasznai Tünde és duettpartnere. A fekete hangú lány és partnere közös produkciója nemcsak gyönyörű, de szívszorító is. Mint ahogyan az is megható, ahogy Tünde mentora, Geszti Péter a tőle megszokott profizmussal instruáltja az énekesnőt. Azt pedig leszögezhetjük, Péter ugyanúgy rajong pártfogoltjáért, ahogy arról a kamerák előtt beszélt.

Krasznai Tünde és titokzatos duettpartnere - még több ellesett fotóért kattintsatok a képre! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.