Itt szenvedett balesetet Schumacher

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset útvonal kóma Forma-1 Michael Schumacher profi Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bild kért fel egy profit, aki végigsíelte a pályát a francia Alpokban, ahol Schumacher balesetet szenvedett. A Ferrari közben csendes ünnepséget szervez a hétszeres Forma-1-es világbajnoknak.

A vasárnap súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher útvonalát járta végig a francia pályán egy profi síelő. A német Bild kérte fel a hétszeres Forma-1 világbajnok útjának újbóli bejárására – írja a hvg.hu. A sisakjára kamerát rögzítettek, így a felvételen 3:10 perctől azt a helyszínt is látni lehet, ahol Schumacher egy sziklának ütközött.

A legutóbbi hivatalos jelentések szerint az egykori autóversenyző állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen. Továbbra is mesterséges kómában tartják. Közben felesége, Corinna Schumacher már negyedik napja töretlenül kitart férje mellett a betegágynál.

Corinna Schumacher érkezik Michael Schumacherhez a grenoble-i kórházba Forrás: AFP/Thomas Bernardi

Közben ünnepséget szervez a Ferrari Michael Schumachernek. Az istálló hivatalos Facebook-oldalán hirdette meg az eseményt, hozzátéve, hogy minden rajongót pirosba öltözve várnak a grenoble-i kórház elé, ezzel is támogatva a 45. születésnapját pénteken "ünneplő" pilótát - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.