LL Junior hitel szereplés család Édes Élet zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior a TV2 Édes élet című produkciójában való szereplésével két legyet is üt egy csapásra: megismerteti magát azokkal is, akik korábban nem kedvelték őt és a zenéjét, ezenkívül a gázsi is jól jön tetemes devizahitele törlesztéséhez.

L.L. Junior barátjának, Müller Attilának köszönheti, hogy bekerült a TV2 Édes élet című produkciójába, ahol a családjával szinte minden hétköznap este feltűnik a képernyőn.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Már bekötött kézzel forgatott Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-gesztesi-karoly-szinesz-bekotott-kezzel-forgatott.htmlMeghalt Helyey Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-helyey-laszlo-az-ujszinhaz-muvesze-eletenek-66-eveben-elhunyt.htmlNem ment el Jimmy gyászmiséjére fia, Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20140103-zambo-jimmy-gyaszmisejen-nem-vett-reszt-fia-krisztian.htmlBalázs Péter visszalépett, Eszenyi lesz a befutó?http://www.life.hu/legykepben/20140103-balazs-peter-nem-indul-a-vigszinhaz-igazgatoi-posztjaert-eszenyi-eniko-lesz-a-befuto.htmlÍgy köszöntötte Madonna az újévethttp://www.life.hu/legykepben/20140103-madonna-popdiva-penisz-alaku-vizipipaval-bucsuztatta-az-oveet-es-koszontotte-az-ujat.htmlItt szenvedett balesetet Schumacherhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-michael-schumacher-egykori-forma-1-pilota-utvonalat-jarta-vegig-egy-profi-sielo-a-francia-alpokban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.