Egy gyönyörű riporternővel csókolózott Krasznai

Forrás: Life.hu -
csók csókolózás Krasznai Tünde leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű és dögös az a riporternő, akivel Krasznai Tünde az RTL Klub év végi buliján csókolózott. Azért ennél több nem lesz a dologból.

Krasznai Tünde szerint nem kell komolyan venni azt a forró csókot, amelyet egy riporternővel váltott a csatorna év végi bulijában, mert a művészvilágban gyakran megesik hasonló jelenet. Aki ugyanis érzékeny, az könnyebben reagál azokra a bizonyos szikrákra.

Forrás: Life.hu

"Ha a másik lénye megragad, teljesen mindegy, hogy milyen nemű. Olyan volt a hangulat a bulin, hogy elragadott minket a pillanatnyi szenvedély, hülyéskedtünk egy kicsit" - nyilatkozta az X-Faktor harmadik helyezettje a BorsOnline-nak. Annyit tudni lehet, hogy Tünde "egy nagyon gyönyörű, dögös lánnyal" csókolózott, aki már többször is készített vele interjút a csatorna számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.