VV Charlotte eltitkolta igazi szakmáját

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Villalakó valóvilág zene dj beköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Charlotte a Facebookon már törölte a profilját, de a Life.hu rátalált a fiatal, korábban Németországban élő nő nyomaira.

A vasárnapi egyik első beköltöző, Charlotte hivatalos bemutatkozásából az derül ki, hogy aerobikedzőnek készül, de kacérkodik a színészi, illetve az énekesnői pályával is, és hogy korábban külföldön próbált szerencsét. Németországban élt egy ideig, de a ValóVilág hazavonzotta. Arról nem szólt a története, hogy DJ-ként próbálkozott érvényesülni Stuttgartban, Charlotte Courage néven. A YouTube-on több zenei mix is található, amelyet ő kevert, mint például a Perverz című.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Progressive Trance


Az ezredforduló óta az egyik legnépszerűbb ága a műfajnak, közel áll a progresszív house-hoz, középpontjában a basszusok, és fülbemászó szintiszólamok állnak, nem pedig a hipnotikus dallamok. Eredetileg egyfajta előre mutató stílusirányzat volt, mára inkább határműfaj.
Képviselői: Armin van Buuren, Arnej, Ferry Corsten, Markus Schulz, Orjan Nilsen, Sied van Riel, Tiesto.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.