énekesnő Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga egész évben uralta a világsajtót - volt, hogy nyers húsból készült ruhában parádézott, máskor pedig hihetetlen cipőivel került a reflektorfénybe. Így nem is volt kérdéses, ki lesz 2010 legprovokatívabb híressége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A végső jelöltek között Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Mel Gibson és Charlie Sheen is szerepelt, a győztes azonban Lady Gaga lett. "Még ha figyelmen kívül is hagyjuk masszív lemezeladásait és Grammy-díj-jelöléseit, az év Lady Gagáról szólt. Lázadó stílusa révén folyamatosan a címlapokon volt" - írták róla.

Azt is megtudtuk, hogy Lady Gaga büszkélkedhet a legtöbb követővel egy ismert közösségi portálon, és az ő klipjeinek nézettsége lépte át a mérföldkőnek számító egymilliárdos nézettségi határt az egyik legnagyobb videomegosztó oldalon. A nemrég hazánkban is koncertezett énekesnő jótékony célokat is támogat: kiáll a fizikai bántalmazás és a homoszexuálisok elnyomása ellen.

Az extravagáns énekesnő sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy hamarosan halhatatlan lesz - egy játékgyártó cég ugyanis babákat készít az énekesnőről, amiken Gaga legnagyobb port kavart ruhái lesznek láthatók.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.