Stohl András VV Szandika Való Világ botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bonyolódik az élet a Való Villában. A pénteki ereszdelahajam elég botrányosra sikeredett, Szandika és Alekosz vad csókcsatája,  Anikó kiakadása talán mind az alkoholnak volt köszönhető.

Lökdösődés
Reggel fejfájások közepette Szandi bocsánatot kért a többiektől a túlfűtött "parádé" miatt, Anikó pedig folytatta a nyávogást amiatt, hogy Alekosz meglökte őt. Az összefoglalóban visszanézhettük ezt a lökést, és arra jutottunk, hogy Anikó kissé felfújta az ügyet. Alekosz tényleg klinikai estet, de leginkább a pervez magatartása miatt kiakasztó a 32 éves biztonsági őr. A visszajátszásból pontosan látszott, hogy nem akarta meglökni a lányt, csupán valószínűleg útban volt egy picit és mindenképpen hozzá akart érni. Nos igen, a tapizás és a kukkolás az élete. Őrületbe kergeti a lányokat a folyamatos nyomulással, és egy köszönömre is azt hiszi, hogy valaki közeledni akar hozzá.

Laci megborult
Alekosz meg akarta mutatni a mellette ülő Lacin, hogy mekkorát lökhetett Anikón, és harmadik próbálkozásra székestül felborította a nem éppen kis darab Lászlót. Csend lett, mindenki megdöbbent, de Laci jól reagálta le a szituációt. Nem ment neki az önmagából kifordult fiúnak, inkább néhány jól irányzott mondattal kiosztotta. Ezek után két büntetés jött: először a szaunában illetve a mosókonyhában külön-külön töltöttek el pár órát, majd a szerelemszobába összezárva kellett éjszakáznia Alkeszkosznak és a Kapitánynak.

Alekosz süket
A srác egyszerűen nem hallja meg a kritikákat. Anikó azt mondta neki , hogy 13-60 évig bárkit megerőszakolna, egy nulla, alkoholista embernek tartja. Zsuzsi elhányná magát, ha hozzáérne a fiú. "Senkit nem érdekel a csúnya pofád, mert gyakorlatilag hányok tőled, egy rossz csávó vagy!"

Béci a lányok kedvence
Gigi bevallotta, hogy bizony egyre jobban tetszik neki Jerzy, Anikónak pedig Béci. Nagy kandúr lehet Rácz Béla, hiszen Zsófi is rá pályázik, a többiek szerint forr köztük a levegő, de Bécin ezt nem nagyon láttuk, inkább jelenlegi kapcsolatáról beszélt a szőke naívának.

Szesztilalom
A lakók úgy döntöttek, hogy az összes konfliktus forrása az alkohol, ezért eltették a raktárba a röviditalokat. Alekosz is nyugodtabb lesz (vagy még jobban bekattan a megvonástól) és Évának sem ártana pár borgőzmentes nap Olivér szerint.

Megint kukkoltunk...
Éjszakai kukkolásunk során érdekes infókat hallhattunk a csajoktól: a táncos munkák tarifáiról beszéltek: Zsuzsi már 500 eurót is kapott borravalónak, Szandika 110 ezer forint "bugyipénzzel" tért nyugovóra munka után. Elképesztő összegek, a villalakók is csodálkoztak. Zsuzsi beszámolt olasz ex-szeretőjéről, aki nagyon tehetős, ám családos ember volt, márványbányái voltak, s több hónapig volt viszonyuk egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.