Való Világ 4 beköltözés erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eseménydús nap volt a mai a villában: volt sírás, ölelkezés, békülés és beköltözés!

Gina és Kristóf beköltözött

Amennyiben az RTL Klub nem küld be még valakit a szavazás kétértelműsége miatt, bizony megtelt a villa, 15-en vannak, beköltözött a házaspár is: Gina és Kristóf. Átlagos párnak tűnnek, a lány elmondta a bemutatkozó kisfilmben, hogy féltékeny típus, nagy a valószínűsége, hogy pont ezért választották ki őket: lesz cirkusz, csók és könnyek.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Alekosz vs. Anikó part. 5677

Az összefoglalóban még mindig Alekosz és az exszépségversenyző Anikó vitája volt a téma. Kíváncsiak lennénk, mi történne, ha levetítenék bent azt a pár másodperces videót, ami Anikó drámai arrébbtaszításáról szólt. Lennének elképedt arcok, az biztos. Alekosz már elkezdte pedzegetni Olinak, hogy abba bele sem gondolt senki, hogy a lány füllentett nekik? Alekosz - miután véget ért a száműzetés - mindegyik lánnyal meg akarta beszélni, hogy hányadán állnak. Megkapta a villa angyalkája szerepet, és glóriával a fején kellett rendeznie a viszonyokat. Anikóval hosszadalmas, eredménytelen beszélgetést folytattak, a lány elmondta, hogy nehezen lehet kihozni a sodrából, és ezt az egészet nagyon fáradságos munkával tudja csak helyrehozni Alekosz, de az sem most lesz.

Ingyen ölelés

Hogy enyhüljön a fagyos hangulat, a lakók azt kapták feladatul, hogy rituálészerűen öleljék meg egyik társukat, szívből, őszintén. Aláfestő zenével megható pillanatok voltak ezek, de nem mindenkinél volt olyan szívből jövő az ölelés. Alekosz természetesen Anikótól kért engedélyt a szeretgetésre, a lány igent mondott - színpadiasan, ahogy megszokhattuk tőle.

Olivérnél eltört a mécses

A villa Vagánya sokat beszél szerelméről, és nagyon hiányzik neki a "másik fele". Már egyszer láttuk pityeregni a titokszobában, most az ágyán ülve tört el a mécses, simogatta a közös fotójukat, láthatólag nagyon megviseli őt a különlét. Gombi vigasztalta, aminek örültünk, mert túl sokat nem láttunk eddig a srácból.

Zsuzsi csúnyája

Nem mindennapi beszélgetés zajlott Zsuzsi és Leonidasz közt: a lány elkezdte elemezni a görög srácnak, hogy neki milyen is a "csúnyája", mert tényleg csúnyának tartja. A srác nem tudta hova tenni a hirtelen kitárulkozást, amit Zsuzsi csak annyival nyugtázott: "Az enyém különleges, majd meglátod!" Felhívás keringőre? Egy biztos, tényleg aljasodik a játék.

Való Viola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.