Janicsák Veca vigaszdíja: Vastag Csaba?

X-Faktor Vastag Csaba Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő információ jutott a Life.hu birtokába a két X-Faktor-döntősről. 

Egy szemfüles olvasónk az éj leple alatt összefutott az X-Faktorból legutóbb távozott Janicsák Vecával és Vastag Csabával. A pár tegnap éjjel 23:30 kor egy Fogarasi úti hipermarketben vásárolt, majd szorosan összeborulva indultak a parkolóba, ahonnan egy nagy értékű luxus terepjáróval távoztak.

http://www.youtube.com/v/XncDOIOeS20?fs=1&hl=hu_HU

Csaba weboldalán is megnevezi kedvenc autómárkáját - éjjel ugyanezzel a típusú autóval távoztak az énekesek. Felmerül az a kérdés is, hogy honnan futja a szívtiprónak egy sok millió forintos járműre, amikor csak kisebb fellépéseiből él.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ez a fordulat mindenesetre igen más színben tünteti fel a szombati döntőt, ahol a fiatalok egymás ellen párbajoztak. Csaba akkor képtelen volt felfogni, hogy a fantasztikus hangú énekesnőt ejtették ki a szavazók, és percekig döbbenten állt, alig bírta megölelni a lányt. A legfrissebb információk birtokában így összeállni látszik a kép: a szexi énekes lenne a vigaszdíj Veca kiesése miatt?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Stohl: bor, whiskey, kokain!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-stohl-bor-whiskey-kokain.htmlGyőzhet Király L. Norbi?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-gyozhet-kiraly-l-norbi.htmlVeca: Szavazzatok Nikolasra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101214-veca-szavazzatok-nikolasra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.