párkeresés párkapcsolat férfi szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög hódító kiadta a hűtlen Beatrix útját, Magdi nővére nélkül is folytatja a játékot. A szívceremónia közben Olivér sírt, de nem a meghatódottságtól. Konkrétan nevetőgörcsöt kapott, majd a tivornyázás közepén Alekosz szinte az összes nőt lesmárolta a mosdóban.

Olga elzárta a csapot

Alekosz újabb kihívás és próbatétel elé állította a hölgyeket. Sakkozni hívta ki őket, mert a sznob ficsúr úgy gondolja, hogy egy ilyen játék sok mindent elárulhat a hölgyről, mint például hogyan viszonyul egy férfihez, milyen tulajdonságokat hordoz magában, vagy épp milyen az ágyban. Olga, az orosz jégkirálynő beduzzogott, és kihagyta ezt a játékot. Az orosz colost nem lehetett hova tenni aznap reggel. A sakkozás után Brigitta különórát kapott.


Veronika és Alekosz első csókja

A következő feladat az írás volt. Történetesen verset kellett firkantani vetélytársukról. A fődíj nagyszerű volt, mert aki megnyerte a versenyt, az eltölthetett Alekosszal egy kis időt kettesben a nyugiszobában. Olga orosz idegrendszere kezdi felmondani a szolgálatait. Ez a feladat sem feküdt neki. Meglepő módon Veronikának van tehetséges írói vénája, így bepótolhatták azt, ami elmaradt az első randin: a csókot. Alekosz a nyálcsere közben nyögéssel fejezte ki tetszését, s vélhetően a zászló is lobogott a gatyájában.


Ejnye, Beatrix!

Olivér Alekosz orra alá dugott egy bulvárlapot, amiben igen érdekes információk láttak napvilágot Beatrixról. A cikk tartalmából kiderült, hogy a nagyszájú Szöszinek a villán kívül párkapcsolata van, s emellett a testével is kereste a kenyérre valót. A hellén amorózó nem ítélt elhamarkodottan. Saját módszerével próbálta kideríteni, hogy a rengeteg információból mi kacsa, és mi igaz. Nem kell túl bonyolult dologra gondolni: szemtől szemben rákérdezett a dologra a lánynál, aki nem adott egyenes választ.


Fotószoba Liluval

Közeledett a szívceremónia. Beatrix abszolút nyugodt volt, ám Alekosz továbbra is vacillált, és kételkedett a szőkeség bizalmában. Liluval ismét a fotószobában elmélkedtek a hölgyekről, hiszen újra el kellett küldenie egy jelöltet, aki nem küzdhet tovább a szexkiborg szívéért.

Szerinted mi vár Alekoszra?



Alekosz Beatrixtól búcsúzott, majd forró csókcsata

Eljött a szívceremónia, amihez Beatrix és Magdi is igen magabiztosan és pozitívan állt hozzá. Ám fogalmuk sincs, hogy a szőke nővér milyen kétségeket hagyott a görög szoknyapecér szívében és lelkében. Ám nemcsak ő, hanem Olga is hagy kivetnivalót maga után. Vajon mikor olvad fel az orosz colos jeges szíve? Azt egyelőre nem tudni, de egy biztos, Beatrix nem nyerheti el Alekosz szívét: neki ezen az estén nem jutott kulcs.


Olivér a ceremónia elején röhögőgörcsöt kapott, s ki lett tessékelve a villából, majd természetesen visszatérhetett. Ezek után következett a tivornyázás, amit az érdi Ciceró csúnyán kihasznált: szinte mindenkit a fürdőszobába csábított, és csókokat lopott.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Szerelem a legfölsőbb szinteken: Veronika visszautasította Alekoszthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110514-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-veronika-visszautasitotta-alekoszt.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Csók után féltékenységi jelenethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-csok-utan-feltekenysegi-jelenet.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Andrea megízlelte Alekosz csókjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110513-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-andrea-megizlelte-alekosz-csokjat.htmlSzerelem a legfölsőbb szinteken: Már szülnének is Alekosznak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-mar-szulnenek-is-alekosznak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.