Komár László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda hajnalban otthonában elhunyt Komár László énekes.

A lap szerint a 67 éves énekes súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de betegségét titokban tartotta. Az énekes szerda hajnalban otthonában, felesége karjában hunyt el. Az énekest néhány héttel ezelőtt tüdőembólia miatt kórházba szállították - erről itt olvashatsz a Life.hu-n. Akkor perceken múlt az élete, de jobban lett, és tíz napja hazaengedték a kórházból. Komár László otthon gyógyult.

civishír.hu
civishír.hu

Komár László 1944. november 28-án született Adásztevel városában, 1962-1965 között a Scampolo, 1965-1967 között a Dogs együttesben játszott. 1966-ban ő is részt vett a Táncdalfesztiválon. 1969-1970 között az Atlas együttessel és a Bergendyvel lépett fel. 1971-1972 között a Non-Stop együttes énekese volt, és ebben az évben jelent meg első szólókislemeze Jóbarátom címmel. 1973-ban a Szemek, Szájak, Szívek együttes tagja volt. 1981-ben jelent meg első nagylemeze Pepita címmel.

További friss híreket itt olvashatsz az énekes haláláról a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.