eljegyzés Kate Middleton Vilmos herceg királynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011. április 29-én sok millió női szív törik majd darabokra - ekkor nősül a legszexibb kékvérű, Vilmos herceg.

Amikor évekkel ezelőtt először kapták lencsevégre Kate Middletont és Vilmos herceget, azt gondoltuk, édesek, fiatalok, tapasztalatlanok. Majd sajnálni kezdtük szegény lányt, hiszen az ő szerelmük sokkal bonyolultabb és szabályozottabb, mint a többi földi halandóé. Egyszer ugyan szakítottak - akkor sok millió lány sóhajtott fel boldogan -, később kibékültek, és úgy tűnt, egyre jobban összecsiszolódnak. Idén már eljegyzésről suttogtak, és lám, november 16-án Kate megkapta Diana hercegnő zafír eljegyzési gyűrűjét. Most pedig már egész Európa a nászra készül - jövő év áprilisában tartják ugyanis az évtized esküvőjét. Tény, hogy Kate Middleton ma a világ egyik, ha nem a legirigyeltebb nője, ezért mindenki azt kérdezi: ki ez a lány?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Middleton 1982. január 9-én született a Bak jegyében. Az angliai Bershire-ben nőtt fel, két testvére van: húga, Pippa, és öccse, James. Szülei egyszerű emberek, akik a legnagyobb angol légitársaságnál dolgoztak: az apa diszpécserként, az anya légiutas-kísérőként. 1987-ben megalapították saját vállakozásukat - partikellékeket kezdtek forgalmazni -, mely ma már milliárdokat ér. Kate a St. Andrews Egyemre iratkozott be művészettörténet szakra - itt ismerte meg a nála fél évvel fiatalabb Vilmos herceget. Először csak barátok voltak, mert Kate akkor még komoly kapcsolatban élt. 2003-ban azonban a lány szakított akkori kedvesével a herceg miatt, és egy év múlva már párként szerepeltek a médiában. A nyomás azonban egyre csak nőtt a fiatalok körül - Kate, kapcsolata lévén állandó testőrségre szorult volna, de a királyi szolgálat ezt nem tehette meg, hiszen a fiatalok nem voltak jegyesek.

2007 áprilisában már arról olvashattunk, hogy hivatalosan is szakítottak - Vilmos ekkor 24 éves volt, és még túl fiatalnak érezte magát a házassághoz, Kate pedig úgy gondolta, nem kap elég figyelmet szerelmétől. A herceg élvezni akarta kicsit a gondtalan agglegényéletet, és barátai is erre buzdították, de úgy tűnik, a szerelem mégis erősebbnek bizonyult a bulizásnál. A szakításuk után három hónappal ismét együtt jelentek meg - persze csak barátokként - nyilvános rendezvényeken, koncerteken, sporteseményeken. Persze hetekkel később már mindenki számára nyilvánvaló volt a fiatalok kibékülése - hiszen boldogság és szerelem sugárzott közös képeikről. Idén októberben a pár 10 napra kiruccant Kenyába, ahol végre beteljesedett egy leányálom: Vilmos megkérte kedvese kezét. A pár hivatalos eljegyzésére november 16-án került sor, menyegzőjük pedig 2011. április 29-én lesz.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Kate Middleton nagyon kedveli a ruhákat és a divatot - kezdetben a Jigshaw angol divatláncnál dolgozott asszisztensként, 2007-ben azonban a fotózás irányába fordult. A híres fotós, Mario Testino növendéke volt. 2007-ben és idén is felkerült már a People magazin legjobban öltözött asszonyainak prominens listájára - 2008-ban pedig az egyik legnagyobb divatmagazin, a Vanity Fair divatikonjai között szerepelt. Kate még csak 28 éves, de máris milliók próbálják ellesni ,,herceghódító" szépségtrükkjeit. Nevével azóta a Tesco áruház is milliókat keresett: a Kate eljegyzési ruhájára hajazó kék ruhából 24 óra alatt az összes darab elkelt. Kíváncsian várjuk, mikor láthatjuk majd viszont a leendő hercegnőt valamelyik angol luxusmárka arcaként.

A következő öt hónapban minden bizonnyal sokat olvashatunk a királyi nászról. Mindenki ég a vágytól, hogy megtudja, ki tervezi majd az ara menyasszonyi ruháját, kik lesznek a tanúk, a fellépők... Állítólag több világhíres zenész mellett Sir Elton John is muzsikál majd az ifjú párnak, akik a Westminster apátság falai között esküdnek egymásnak örök hűséget. A legújabb hírek szerint az esküvőt 3D-technológiával közvetíti majd a brit tévé, hogy a világon mindenki részese lehessen a nagy napnak. Mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Rálőttek Kállay-Saunders Andrásra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101128-ralottek-kallaysaunders-andrasra.htmlÚj szerelem az X-Faktorban?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-uj-szerelem-az-xfaktorban.htmlÉdeshármas - Két pasi szívét törte össze!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101127-a-szerelmi-haromszog-csapdajaban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.