Madonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon vele

pop koncert királynő Madonna énekesnő Lady Gaga gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a pop két koronázatlan királynője közti viharos időszaknak! A Life.hu információi szerint Madonna legutóbbi  koncertjén meglepő kijelentéseket tett riválisával kapcsolatban.

Amióta Lady Gaga feltűnt a popvilág színpadán, Madonnával azóta fújtak, kígyót-békát kiabáltak egymásra. Madonna szombati, Atlantic City-beli koncertjén tett meglepő kijelentéséből azonban arra lehet következtetni, hogy ennek a viharos időszaknak vége. "A következő dalt Lady Gagának ajánlom" - kiáltotta az énekesnő Masterpiece című dala előtt. "Tudjátok, mit? Imádom Gagát. Az utánzás szerintem a hízelgés legmagasabb formája. Nemsokára közösen állunk majd színpadra. Nem viccelek. Szeretem Lady Gagát!" - tört ki a vallomás Madonnából.

AFP
AFP


Nem tudjuk, hogy milyen eseményre célzott az 54 éves díva, mindenesetre annyi biztos, hogy emlékezetes esemény lesz, ha kettejük közös előadása egyszer létrejön.

Halálra rémült az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120911-d-toth-kriszta-az-mtva-musorvezetoje-halalra-remult-forgatas-kozben.htmlLiptai Claudiát letaszítják trónjáról - Már érződik az összhang a két új műsorvezető közötthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110912-osszeeskuvok-peller-mariann-es-tilla-vezetik-az-uj-tv2-valosagshowt.htmlMadonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.htmlGyőzike boldogsága nem teljes: új mellei vannak, de nem szexelhethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-gaspar-gyozike-ismet-plasztikai-muteten-esett-at-de-emiatt-hat.htmlLetartóztatták a szőke színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-letartoztattak-daryl-hannah-szinesznot-egy-olaj-vezetek-elleni-tuntetesen.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.