Megfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagja

konfliktus hiszti Nicki Minaj Mariah Carey énekesnő veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékíthetetlen ellentét feszül Nicki Minaj és Mariah Carey között, akik mindketten az American Idol tehetségkutató zsűrijét erősítik. A két díva konfliktusa fenyegeti a show-t is, mert képtelenek együtt dolgozni és a stúdión kívül hagyni nézeteltéréseiket.

Úgy tűnik, hogy a vadóc sztár, Nicki Minaj képtelen elviselni Mariah Carey fensőbbséges stílusát, és azt, hogy a popdíva mindörökké beszólogat neki. Ennek ellenére elvállalta, hogy Mariah-val együtt ül az American Idol nevű tehetségkutató legújabb sorozatának zsűriasztalához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A producereknek most azonban főhet a fejük, a két énekesnő ugyanis képtelen türtőztetni magát és minduntalan egymásnak esnek. Nicki legutóbb azzal fenyegette meg zsűritársát, hogy kidobatja a produkcióból. "Kidobatlak! Nem tűröm a kioktató stílusodat, és hogy folyton a te nagyságodat kell hangoztatni. Kidobatlak, ha nem hagyod abba" - üvöltötte Nicki, amikor sokadjára összekaptak egy versenyző produkciója kapcsán.
Kérdés, hogy vajon mi lesz a show sorsa, ha már az előválogatók alatt ilyen lehetetlen helyzetek alakulnak ki.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.