Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotából

fashion week Vilmos herceg esküvője Kate Middleton helikopter elegáns Vilmos herceg nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és újdönsült felesége ma délelőtt felszálltak egy helikopterre. Az egész világ meg volt győződve róla, hogy nászútra mentek, aztán kiderült, hogy mégsem. 

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A pár a Buckingham-palotában töltötte a nászéjszakát. Délelőtt megjelentek a palota kertjének bejáratánál, felszálltak egy helikopterre és elrepültek. Mindenki azt hitte, hogy nászútra mentek, majd megindult a vad találgatás, hogy hol is tölthetik a mézetesheteket. Azt rebesgették, hogy Kenyába utaztak, oda, ahol Vilmos megkérte Kate kezét, de a Karib-térséget, Jordániát és Skóciát is számba vették.

A szerelmesek nagyon visszafogottan, mégis elegánsan voltak felöltözve: Kate egy kék ruhát és egy fekete zakót viselt, a hozzá illő övvel és cipővel. Vilmos a feleségéhez öltözött: homokszínű nadrágot, sötétkék zakót, és világoskék inget húzott.

A St. James Palota szóvívője azonban bejelentette, hogy a fiatalok nem kívánták azonnal megkezdeni nászútjukat, csak a hétvégére utaztak el. Hogy hova, azt nem árulták el, de valószínűleg a királynő egy skóciai házában pihennek. A szóvivő azt is elmondta, hogy a hétfői nagy-britanniai munkaszüneti nap után Vilmos ismét szolgálatba lép azon a walesi légitámaszponton, ahol a királyi légierő kutató-mentő helikopterpilótájaként dolgozik.

Mielőtt beszálltak volna a repülőgépbe, Vilmos még váltott pár szót a pilótával. Eközben a palota személyzete bepakolta a csomagokat. Érdekes módon egy csokor fehér virág is volt a poggyászok között. Lehet, hogy Diana sirjához is ellátogattak?

Hogy mikor és hova megy az ifjú pár nászútra, még mindig nem tudni.


Ebben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.htmlMáris terhes Vilmos herceg felesége?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-maris-gyermeket-varnak.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.