fashion week Katalin hercegnő ruhatár ruha Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő az utóbbi másfél évben igazi divatikonná nőtte ki magát - íme Vilmos herceg feleségének kedvenc színei.

Katalin cambridge-i hercegnő és Harry herceg uralja a Vanity Fair magazin által összeállított, a világ legjobban öltözött hírességeit felvonultató listát. Vilmos herceg 30 esztendős feleségét a magazin újságárusokhoz kerülő szeptemberi számának címlapján láthatják az olvasók. Az elmúlt évben a cambridge-i hercegnőnek nem csupán a nagyközönséget, hanem a divatszakértőket is sikerült elkápráztatnia stílusával, amelyet a különböző tervezők munkáinak kifinomult ötvözésével teremtett meg. A lap szerint Károly walesi herceg nagyjából 55 ezer dollárt (12,5 millió forint) költött újdonsült menyének dizájner ruhakölteményeire, amelyeket Middleton maga válogatott össze, udvariasan elutasítva a hivatalos királyi öltöztető szolgáltatásait. A hercegnő remek ízléssel összeválogatott gardróbjában Alice Temperley és Alexander McQueen munkái mellett a Topshop és a T.K. Maxx kollekcióinak darabjai sorakoznak - írja az MTI.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hercegnő kedvenc színe a kék

Katalin színes ruhatárát a Daily Mail sem hagyta szó nélkül, és készítettek egy összeállítást, melyben a szépség kedvenc ruhái láthatók. A fotókat itt nézheted meg. Az összeállításból kiderül, a hercegnő kedvenc színe a kék és annak különböző árnyalatai - ruháinak 21 százalékát ilyen színű darabok alkotják. Katalin kedveli még a szürkét, a fehéret és a zöldet, legritkábban pedig sárgát és barnát visel. Érdemes végignézni az internetes oldal összeállítását, mert Katalin kifinomult, divatos, ugyanakkor klasszikus eleganciájából rengeteget tanulhatunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.