5 divatos nyári ruhadarab, amelyeket ősszel is viselhetsz

fashion week a nap cikke öltözködés ruhadarab ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szezonváltás legizgalmasabb kérdései nem is azok, hogy milyen színek, minták, fazonok lesznek a legdivatosabbak, hanem ezekből melyeket szeretnénk minél előbb a ruhatárunkban tudni. Az őszi trendek között jó néhány olyanra bukkantunk, amelyekkel már a tavaszi szezonban is találkoztunk. Íme a nagy visszatérők.

Peplosz

A peplosz vagy peplum szabással készülhetnek felsők, ruhák, blézerek vagy szoknyák is. Jellegzetességük, hogy a derék és csípő közötti területre dupla anyagréteg kerül, amely optikailag szélesíti a csípőt, viszont pont emiatt vékonyabb derék látszatát kelti. Ha hosszú a felsőtested, akkor is csak ajánlani tudjuk, hiszen a derékvonal ezeknél a daraboknál magasabban van, mint más felsőknél vagy ruháknál. Az ultranőies daraboktól idén ősszel biztosan nem kell megválnod. Elsősorban a sötétebb színű peplosz szabású ruháknak veheted nagy hasznát, amelyek vastagabb harisnyával és csinos bokacsizmával is jól mutatnak majd a nem túl hideg őszi időben.


1. Vera Wang , 2. Tony Brunch
3. H&M , 4. F&F , 5. Zara -

Áttetsző darabok

Az áttetsző anyagból készült darabok tavasszal is hatalmas sláger volt, és a tervezők szerint az őszi-téli szezonban is ott lesz a helyük. Amíg a nagy hideg nem akadályoz meg, viseld nyugodtan a tavasszal vásárolt áttetsző darabokat - főleg ha azok fekete, szürke és púderszínűek, párduc- vagy pitonmintásak.


1. Christian Dior 2.Gucci
3. Promod - , 4. Mango - , 5. Pull & Bear

Barokk burjánzás

Már tavasszal is fel-feltűntek a túlburjánzó növényi motívumtól hemzsegő, barokk ihletésű minták, amelyek igazán idén ősszel nyernek teret. A nemes anyagok - mint a bársony és a selyem - és az arany szerelme régen látott drámaiságot csempész a divatba. Ne feledd, ennél a trendnél minden az extravaganciáról, a túlzásokról és a feltűnésről szól.


1. Dolce & Gabbana , 2. Oscar de la Renta
3. Zara - , 4. Mango , 5. Promod

7/8-os nadrágok

Tavasszal már megszokhattad, hogy a nadrág szára megmutatja a bokádat, így marad ez ősszel is. A 7/8-os, bokavillantós nadrághossz ősszel is hódít, és a jó hír az, hogy a színes farmerek se mennek ki a divatból. Igaz, a menta és az orgonalila helyett a bordó, a vörös, az okker és a zöld kerülnek előtérbe.


1. Givenchy , 2. Isabel Marant
3. Esprit , 4. Mango , 5. H&M

Virágos ruhák

A tavasz és a nyár nem múlhat el virágok nélkül, de idén ősszel is tovább nyílnak a legszebb virágok: a nadrágokon, a ruhákon és a blúzokon burjánzó virágoskertek kapnak helyet. Ezek egyszínű ruhákkal is remekül mutatnak, de ha középhaladó vagy, párosítsd csipkéből készült darabokkal. Mesteri fokozatot érdemel, aki merészen eltérő mintájú ruhákkal is képes ízlésesen kombinálni.


1. Moschino Cheap And Chic , 2. Giambattista Valli Couture
3. Mango , 4. Pull & Bear , 5. Springfield

Szerezd be az ősz legtrendibb cipőjét már most! - Lelőhelyek és árakhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-divat-2012-osz-divatos-es-trendi-cipo-a-papucscipo.htmlA trendi megjelenés kulcsa: a karóra - Válaszd a stílusodhoz illőt!http://www.life.hu/legytrendi/20120727-divatos-es-trendi-kiegeszito-a-szep-karora-valaszd-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.