Duplájára nőtt az X-Faktor énekesnője - Előnytelen zsákruhája eldeformálta csinos alakját

fashion week Muri Enikő ruha divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legforróbb celebbulijára Muri Enikő, az X-Faktor felfedezettje is hivatalos volt. A buli dress code-ja szerint elegáns és szexi viseletben kellett megjelenni. Az énekesnő valószínűleg nem olvasta el a meghívót.

Amíg Rubint Réka mindent kitett a kirakatba, addig Muri Enikő inkább takargatta magát. Az énekesnő Kocsis Tibibe, az X-Faktor 2011 nyertesébe karolva pózolt, amikor a Life.hu fotósa lencsevégre kapta őket. Bár az esemény meghívóján előírták, milyen ruhában illik megjelenni a rendezvényen, az énekesnő láthatóan másképp értelmezte az elegáns és a szexi jelzőket. A választott maxiruha szabása és mérete közül egyik sem állt jól az énekesnőnek, akinek amúgy szuper alakja van. Ráadásul Enikő a Life.hu-nak is elmesélte, mennyit változott, nőiesedett a stílusa. Jobb lett volna, ha ez alkalommal is a nőies és szexi darabok közül választ, nem pedig ezt a kétségtelenül kényelmes, de előnytelen ruhát veszi fel.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Minden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120927-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-rovid-nadragban-es.htmlEz fájhatott! Teljesen elszorította derekát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-furcsa-furdoruhajaval-teljesen-elszoritotta-derekat-kim-kardashian.htmlPucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlMegint kés alá feküdt - 27 éves korára felismerhetetlen az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetek-miatt-ashlee-simpson-enekesno.htmlToronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gálárólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-gyonyoru-es-borzalmas-alkalmi-es-estelyi-ruhak-sztarokon-a-2012es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.