Anne Hathaway esküvő menyasszonyi ruha színésznő Adam Shulman sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőnek végre bekötötték a fejét: Anne Hathaway és Adam Shulman szeptember 28-án, négy év együttlét után összeházasodtak.

Az esküvőt Kaliforniában tartották naplementekor, és csak a család és a szűk baráti kör volt hivatalos. Már hetekkel, hónapokkal ezelőtt ment a találgatás a mennyegzővel kapcsolatban, a pletykák szerint ugyanis a 29 éves színésznő el akarta halasztani a nagy eseményt, mivel nem volt elégedett a külsejével. Már egy ideje fiúsan rövid a frizurája - hosszú tincseit a Nyomorultakban alakított szerepe miatt kellett levágatnia. Kár volt aggódnia, hiszen rövid hajjal is gyönyörű menyasszony volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A különleges, légies menyasszonyi ruhát Valentino tervezte, anyaga nagyrészt tüll, amibe apró mintákat hímeztek. A ruhához és Anne rövid hajához is remekül illett a romantikus fejdísz. Az i-re a pontot pedig az elmaradhatatlan fátyol tette fel. Anne Hathaway esküvői ruháját itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.