Ő az új csillag a szupermodellek között

modell kifutó szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne modell még csak húszéves, csillaga azonban már hihetetlen magasságokba emelkedett a divatvilágban.

Cara 2010-ben a Burberry modelljeként pózolt, innentől kezdve pedig nem volt megállás. Dolgozott Mario Testinóval, és lépdelt a kifutón Oscar de la Renta, Fendi és Stella McCartney kreációiban is, sőt, a Chanel arcaként is szerepelt. A múlt hónapban belépett a Victoria's Secret angyalai közé, és dolgozott a H&M-nek és a Zarának is. Néhány napja pedig ő lett a British Fashion Awards díjátadón az év modellje. Ez húszévesen tényleg nem semmi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cara Victoria's Secret angyalként a kifutón

A fiatal modell egyik legjobb barátnője Georgia May Jagger, aki minduntalan lelkendezik a törékeny, babaarcú lányról: "Cara egy hihetetlenül vicces ember, isteni humora van. Simán felvesz egy melegítőt, és nem azon jár állandóan az esze, hogy szép legyen. Imádom őt!" - vallotta a sztárcsemete. Tény, hogy Cara arca szép, ehhez pedig egy nagyon vékony modellalkat társul, de szerintünk még így sem érhet a mi szépséges Palvin Barbink nyomába sem...

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.