fashion week öltözködés szerelem pasi sztár stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Huffington Post amerikai hírportál 2012 egyik legstílusosabb sztárpárjának nevezte a Kanye West és Kim Kardashian duót. Igaz, ez a cím sokkal inkább Kanye West érdeme, aki erősen megreformálta párja öltözködését, mióta összejöttek. Az, hogy a párok beleszólnak egymás öltözködésébe teljesen hétköznapi jelenség.

Kim Kardashian és Kanye West 2012 áprilisában kezdett randizni egymással. Néhány hónap után a vak is láthatta, hogyan nyesegeti a veszélyesen gömbölyű idomait szívesen mutogató kedvese stílusáról a túl utcalányos vadhajtásokat a rapper, aki korábban saját kollekcióval próbált betörni a divatiparba is. Kimet 2007-ben ismerte meg a világ, amikor a valóságshow-sztárnak nyilvánosságra került a házipornója. A nőies idomokkal megáldott, szabályos arcú lány egyből a vörös szőnyegen találta magát, ahol számára előnytelen szabású ruhácskákban, cipőkben, idomait ízléstelenül tálaló ruhákban borzolta a kedélyeket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sokszor úgy tűnt, csak a véletlen műve, amikor minden adottságát kihangsúlyozva, mégis ízlésesen öltözik fel - mert azért erre is volt példa. Ki tudja, meddig tartott volna és hová fajul a vörös szőnyeges ámokfutás, ugyanis belépett a képbe Kanye West, aki alaposan megregulázta Kim stílusát, erről bővebben itt írtunk.

Nagy Márta viselkedéselemző szerint mindenkiben él az ideál, ami alapján párt választ magának. Nem tudatosan, de általában arra törekszünk, hogy a választottunk megfeleljen ennek a bennünk élő mintának. "Ha ennek valamiért fontos eleme az öltözködési stílus, akkor igyekszünk hozzá igazítani az aktuális választottunk stílusát is" - mondja a szakértő, aki hozzáteszi, a dolognak van egy másik része is. "Mindenkinek fontos, mit mutat a külvilág felé, hogyan ítélik meg mások, milyen véleményt formálnak róla, és ebben bizony jelentős része van annak is, hogy milyen párt választunk, hiszen a párunk minket is minősít. Ezért ha kifogásunk van a stílusa ellen, próbáljuk csiszolni, formálni, kihozni belőle a legjobbat. Azt gondolom, hogy Kim Kardashian és Kanye West esetén inkább az utóbbiról lehet szó." Szakértőnk szerint azzal, hogy a finoman, éppen csak csiszolgatva, kicsit a saját ízlésünkre formáljuk a párunk öltözködését, nincsen semmi baj. A probléma azzal van, "amikor egy ideál vagy a külvilág iránti megfelelési vágy miatt olyasmit próbálunk ráerőltetni, ami nem ő, ami egyáltalán nem róla szól."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu néhány olvasója a saját történetét is megosztotta azzal kapcsolatban, hogyan alakították a párjuk öltözködését. Illetve néhányan elmesélték azt is, hogyan alakult az ő stílusuk azzal, hogy megismerték a jelenlegi párjukat.

Amikor még össze sem jöttetek, máris "beleszól" az öltözködésedbe:

Sára, 28:
"Megismertem egy srácot, aki mindig tipp-topp, mikor találkozunk. Nem az öltönyös kasztból való, mégis mindig csinos, elegáns. Mióta randizunk, a szekrény aljára kerültek a melegítőfelsőim, a vasalómat pedig rendszeresen tologatom a blúzaimon. Mind a két ruhadarab én vagyok, mégis jobban odafigyelek, hogy épp mit viselek, amikor együtt vagyunk. Szeretnék tetszeni neki."

Amikor már az elején kiderül, hogy az alsónadrág nem elfogadható:

Kata, 31:
"Az én uram, amikor megismerkedtünk még lebegő szárú és fecske típusú alsókat hordott. Na, ezen a jó szokásán azonnal változtattunk és kapott több váltás szűk szárú alsógatyát, ami szerintem az egyetlen elfogadható fazon a férfialsók világában. Azóta a lebegő szárú csak pizsamaként funkcionál, a fecske pedig csupán rossz emlék."

Amikor a kompromisszumok alakítják a stílust is:

Ágota, 27:
,,Bánatomra a batmanes pólóról még két év után sem tudtam leszoktatni a pasimat, de azért volt, ami sikerült. Korábban sosem vett volna fel rózsaszínt, pedig remekül passzol az élénkkék szeméhez. Addig nyaggattam, míg vett egy inget és egy pulcsit. Imádom, ha ezeket viseli, és úgy tűnik, ő is megbarátkozott ezzel a színnel. Én viszont imádom az állatmintás darabokat, de a kedvesem ki nem állhatja őket. Kompromisszumot kellett kötni, másként le kellett volna cserélni a ruhatáramat. Néha felveszek egy-két ilyen darabot, ő pedig kénytelen elviselni. Cserébe, ha vele vagyok, macskanacit viselek, mert azért egyszerűen odáig van."

Amikor az ex ízlése ellen kell harcolni:

Tünde, 35:
"Amikor megismerkedtünk, a pasimnak nem volt egyetlen inge sem. Az előző csaja utálta az ingeket, és bemagyarázta neki, hogy rajta csak a pólók állnak jól. Szerencsére sikerült meggyőznöm ennek ellenkezőjéről. Azóta szép számmal gyarapodnak a szekrényben a színes ingek. Imádom, mikor az atletikus felsőtestén szexin kigombolja azt a bizonyos felső gombot. A páromnak a sport fontos szerepet tölt be az életében. Neki köszönhetem, hogy az elmúlt években sokszor megfordulok olyan boltokban, ahol ilyen jellegű ruhákat árulnak. Azon túl, hogy a sportosabb ruhák nagyon kényelmesek, ha jól választunk, írtóra szexisek tudnak lenni."

Amikor a pasi a szakítás után válik stylisttá:

Angéla, 29:
"Első pizsamája már 'ránevelve', de egy béna zsebes naciról nem sikerült leszoktatni. Én meg a csipkefodros szoknyám meg a trükkös kámzsás felsőm köszönöm neki - a szakításunk után szereztem be őket."

Így öltöznek a sztárok anyukáihttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-igy-oltoznek-a-legnagyobb-sztarok-anyukai.htmlGolden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.htmlGolden Globe-estélyik - Ahogy még nem láttad őkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-kulonleges-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.htmlDivatbotrányok: Sztártébolydahttp://www.life.hu/legytrendi/20130110-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-britney-spears-drew-barrymore-es-macaulay.htmlÖltözz Katalin hercegnőnek olcsón!http://www.life.hu/legytrendi/20130107-masold-le-katalin-hercegno-stilusat-szered-be-a-ruhait.htmlTéli divat kicsiknekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-teli-divat-gyerekeknek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.