Különleges ruhában énekelhet Veres Mónika

ruha Veres Mónika The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges ruhakölteményben lép péntek este színpadra Veres Mónika.

Ilyen még nem volt itthon! Móninak egy nagyon egyedi ruhát álmodtak meg a Voice stylistjai, így a lány ezen a héten nem csak a hangjával kápráztatja el a közönséget. Az énekesnőnek egy hatalmas uszályos ruhája lesz, itthon ilyet még nem viselt senki. Az uszály 10 méter széles és 12 méter hosszú, és több mint 140 négyzetméternyi helyet foglal el. A hatalmas ruhafelületre fotókat vetítenek majd. Izgalmasan hangzik!

Szakított az Alkonyat álompárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-robert-pattinson-szinesz-es-kristen-stewart-szineszno-ismet-szakitottak.htmlSzexi bikiniben a legszebb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130109-victoria-s-secret-furdoruhakban-pozol-candice-swanepoel-es-doutzen-kroes.htmlŐ a legsármosabb új-zélandi színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130109-karl-urban-szinesz-a-dredd-cimu-film-foszereploje-nagyon-sarmos.htmlForgóajtó végzett a Tatler magazin apró házi kedvencévelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-forgoajto-vegzett-a-tatler-magazin-apro-hazi-kedvencevel.htmlHarry herceget akarja mindenkihttp://www.life.hu/szeress/20130116-harry-herceg-a-legkelendobb-agglegeny-a-town-country-magazin.htmlVilágsztárral pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-palvin-barbara-magyar-modell-leonardo-dicaprio-hollywoodi-szineszzel-fotozkodott.htmlÍgy pisilte le Nicole Kidman a fiatal kollégáját (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130116-nicole-kidman-szineszno-a-the-paperboy-cimu-filmben-lepisili-zac.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.