Céline divatház divatbaleset szőrme nerc cipő Phoebe Philo ortopédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu korábban már összegyűjtötte a legjobb téli csizmákat, most azonban nem a szépségé lesz a főszerep. A kicsit csúnyácska, lapos talpú, de kényelmes és meleg mamuszcsizmák, a szőrös, műszőrmés, esetenként pomponos téli lábbelik, a muklukcsizmák, valamint a gumiklumpa kinézetű papucsok után ugyanis új trónkövetelő jelent meg, aki harcba száll a világ legrondább cipője díjért.

Ha azt hitted, hogy a színes gumipapucs után már nem érhet több cipős meglepetés, akkor tévedtél. Az új versenyző a lapos talpú, fekete, bőrből készült ortopéd szandál. Mivel ez önmagában nem lenne elég sokkoló, még szőrme is került rá. Ráadásul a lábbeli, amely a Shrek című film következő epizódjában is megállná a helyét, több mint 200.000 Ft-ba kerül.

www.celine.com
www.celine.com

Ezekkel a ruhákkal tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



A másik szörnyűség is a brit divattervezőtől, Phoebe Philótól származik. A Céline divatház vezető tervezője a párizsi divathéten mutatta be legújabb, ötletes és egyedi, de csúnya tavaszi cipőit, melyek valójában piros, lila és citromsárga nercbe bújtatott körömcipők. A divatbaleset aztán hamar elterjedt a világban, sőt, már a Vogue magazin is bemutatta őket. A leginkább egy otthoni mamuszra hasonlító bizarr lábbelik nem arattak osztatlan sikert. Hogy az állatvédők, vagy a teljes szakmai elutasítás miatt, azt egyelőre nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy egyhamar nem kell majd tarkabarka ortopéd szandálokban járni. Milyen kár!

www.celine.com
www.celine.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.