Pippa Middleton királyi család sógornő Vilmos herceg táskakollekció Mondalu táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton bebizonyította, hogy már nemcsak a királyi család nevével, de a Middleton névvel is bármit el lehet adni. A Mondalu cég legutóbb például Pippáról nevezett el új táskakollekciójából pár darabot, azóta pedig mindenki olyat akar.

Pippa buliszervezési tanácsait tartalmazó könyve ugyan nem okozott osztatlan sikert, ez azonban nem mondható el a legújabb Pippa-táska kollekcióról. A kiegészítőkre való kereslet a korábbiakhoz képest ötvenszeresére nőtt, árát pedig 75 000 forint körülire teszik.

Pippa-táskát akar az egész világ
Pippa-táskát akar az egész világ

Bár Pippa nem hivatalos reklámarca a Mondalunak, a szóbeli megállapodás mindkét fél számára előnyös. Vilmos herceg sógornője ingyen kapja kedvenc táskáit és csak annyi a dolga, hogy minél több eseményen megjelenjen és minél több fotó készüljön róla. A kampány olyan jól sikerült, hogy a délkelet-indiai gyár kibővítésére is szükség volt. Jelenleg már száz fő dolgozik a Pippa-táskák gyártásán.

Takar is meg nem is a szexi fehérneműhttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-nagyon-szexi-fehernemuk-nehanybol-meg-a-mellbimbo-is-kilatszik.htmlMichelle Keegan és a felsliccelt szoknya veszélyeihttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-michelle-keegan-szineszno-bugyit-villantott-kedvese-szulinapjan.htmlÍgy frissítsd olcsón a ruhatárad!http://www.life.hu/legytrendi/20130118-az-uj-trendek-ruhdarabjai-a-learazasok-alatt.htmlDivatba jöhet a szőrös ortopédszandálhttp://www.life.hu/legytrendi/20130118-a-vilag-legrondabb-cipoi-a-szoros-csizmak-es-crocs-papucsok.htmlDivatbotrányok: Újra hódítanak a Dallas szettjeihttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-divatbotranyok-a-dallas-cimu-sorozat-ikonikus-ruhai-ma-is-divatosak.htmlPasi csipkében - Neked bejön?http://www.life.hu/legytrendi/20130118-versace-csipken-biciklisnadrag-es-csatos-csizma-a-londoni-mens-fashion.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.